U mnie wola tez nie mówic bo mam fald skóry po 1 synku i musze go wrecz trzymać podczas badania. Ciezko mi sie usg przez brzuch robi.Super wieści dziewczyny [emoji3590] a poznalyscie płeć, czy nie było jeszcze widać?
reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
Najważniejsze że wszystko jest w porządku, może na następnej wizycie się pokażą co tam mają [emoji4] ja już czekam z niecierpliwością na wtorek na prenatalne, jutro jadę na test pappa i mam nadzieję że zdążą wyniki dojść.
Iza-09
Haha właśnie u mnie sam lekarz powiedział, nawet nie zdążyłam zapytaćNie, nawet nie pytalam. Chco to wszystkich 1 pytanie haha
Katarzyna542
piękny człowiekWitajcie e-ciocie! Jestem malym, jak na razie zdrowym 6-cemtymetrowym człowiekiem
Katarzyna542
gratulacjeCześć cioteczki Mój bobas rośnie jak szalony! Dzisiaj 11+4 z OM, a z USG już 12+1 Aż zaczęłam się martwić, czy przypadkiem na prenatalne nie będzie za duży
Rośnie nam mały leniwiec, bo sobie tak spokojnie leżał i lekarz musiał mi w brzuch popukać, żeby się trochę poruszał Wstępnie sprawdził też przezierność karkową i powiedział, że wszystko ok
I dzisiaj jestem po prostu najszczęśliwsza!!! Myślę, że w końcu możemy powoli odetchnąć z ulgą
A wszystkim wizytującym powiem tyle: chyba nie da się nie stresować przed wizytą, ale zaufajcie swoim dzieciom, bo serio, na tym etapie, na którym jesteśmy, to już musi być wszystko dobrze
PS. Babeczka, która mi wpisywała wszystko do karty ciąży, śmiała się, że ja z wagą idę w drugą stronę, bo co wizytę to ważę mniej
Zobacz załącznik 1344877
Angiee
Haha, ja też nie mogłam się powstrzymać, chociaż prenatalne dopiero we wtorek Ale wracałam do auta i akurat patrzę, że w 5.10.15 jakieś duże promki i kupiłam fajnego bodziaka Większość przeceniona o 50% a część nawet o 70%, więc zamiast 40 zł zapłaciłam 20 zł. Także jak coś to daję znać, że teraz się opłacaA oto 1 prezent dla Dzidzi syn tez doatal po prenatalnym - kij ze bylo to różowe body w jednorożca miala byc dziewczynka
W h&m sa przeceny ale głównie dla dziewczynek xD i body bardzo malo. Szczególnie, ze ja wiem juz z "czym pracować" tyle rzeczy mialam niepotrzebnych przy synku o losie.Haha, ja też nie mogłam się powstrzymać, chociaż prenatalne dopiero we wtorek Ale wracałam do auta i akurat patrzę, że w 5.10.15 jakieś duże promki i kupiłam fajnego bodziaka Większość przeceniona o 50% a część nawet o 70%, więc zamiast 40 zł zapłaciłam 20 zł. Także jak coś to daję znać, że teraz się opłaca Zobacz załącznik 1344895
Angiee
Haha, no ja się właśnie zastanawiam, ilu rzeczy w ogóle nie użyję Jakbyś chciała, to możesz się podzielić swoimi doświadczeniami, myślę, że wiele z nas skorzystaW h&m sa przeceny ale głównie dla dziewczynek xD i body bardzo malo. Szczególnie, ze ja wiem juz z "czym pracować" tyle rzeczy mialam niepotrzebnych przy synku o losie.
reklama
Stelle
Ale super wiadomości dzisiaj sama bym już chętnie kupiła jakieś symboliczne bodziaki ale wolę zaczekać do prenatalnych. Pewnie dzień przed i w dzień wizyty będę siać największą panikę
Byłam oddać samochód do mechanika i musialam w drodze powrotnej zrobić sobie spacer 1,5km. Myślę że ludzie którzy mnie mijali myśleli że jestem jakaś ciężko chora jak ja dyszałam! Siedzę całymi dniami w domu, zero aktywności i potem na prostej drodze człowiek wymięka. Miałam jeszcze jechać do centrum kupić mężowi te nieszczęsne buty z CCC ale muszę dojść pierwsze do siebie
Byłam oddać samochód do mechanika i musialam w drodze powrotnej zrobić sobie spacer 1,5km. Myślę że ludzie którzy mnie mijali myśleli że jestem jakaś ciężko chora jak ja dyszałam! Siedzę całymi dniami w domu, zero aktywności i potem na prostej drodze człowiek wymięka. Miałam jeszcze jechać do centrum kupić mężowi te nieszczęsne buty z CCC ale muszę dojść pierwsze do siebie