reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Moja cudowna teściowa, jak leżałam na podtrzymaniu z najmłodszym z synów, stwierdziła, ze powinnam wyjąc na własne zadanie, bo i tak nic z tego nie będzie …. O
Ciąży z córka dowiedziała się chyba w 8 mcu 😁. Teraz tez nie spieszę się z informacja ;)
Eh, przykre to.
Moja tesciowa natomiast sie strasznie cieszy bo to jej pierwsze wnuczatko bedzie 😅 Mojej mamy 4, ale też sie cieszy 😅 Chociaz na poczatku bo ona się dowiiedziala jako pierwsza to "o ja pier dol e , nie mogłaś poczekac miesiaca ?" 😂 Bardzo martwiła się o moja prace ktora zaczelam dwa tygodnie wczesniej xd

reklama
Dla mojej mamy z koleji każde dziecko powyżej 1 to patologia i wpadka ;) a my żyjemy dla siebie :) postanowiliśmy się z mężem odmłodzić, mając 1 dorosłego syna i 3 nastolatków ;)
A naszym marzeniem jest mieć najmniej 3. Max 4 dzieci. Wszyscy maja problem z tym, bo po co NAM TYLE dzieci. Wystarczy dwójka A najlepiej to jedno i tyle, bo trzeba wracac do pracy. Wlasnie słowa mojej mamy jak i tesciowej... 😒

Hej dziewczyny, jestem wreszcie po badaniu. Wszystko jest w porządku :) maluszek rośnie, krew i mocz też ok. Mam już też zapisać się na połówkowe.
Była mega obsuwa, na dodatek cały dzień mnie bolała głowa, a w trakcie wizyty to myślałam, że mi eksploduje 🤯 wzięłam paracetamol bo nie było już wyjścia.

A naszym marzeniem jest mieć najmniej 3. Max 4 dzieci. Wszyscy maja problem z tym, bo po co NAM TYLE dzieci. Wystarczy dwójka A najlepiej to jedno i tyle, bo trzeba wracac do pracy. Wlasnie słowa mojej mamy jak i tesciowej... 😒
Ja zawsze chciałam dużo dzieci. I marzyłam o córce :) mam trzech synów i czwarta córcia :) mój najstarszy od 3 lat mieszka w UK, drugi w lipcu będzie pełnoletni… dlatego długo próbowaliśmy zajść w ciąże , żeby mieć maluszka :) kocham dzieci i lubię być mama :)

O ja całe życie chcialam 4, a jak komuś powiem łącznie z rodziną to maja oczy jak 5 zl xD co najmniej jakbym kogos zabila :D

Dziś powiedziałam teściowej o ciąży 🙈 była przerażona hahah. Biadoliła że po dwóch cesarkach przecież jestem i co to będzie. To jej mowie że przed zajściem w ciążę konsultowałam to z dwoma ginekologami i nie widzieli przeciwwskazań a ona na to z niedowierzaniem "czyli to było planowane????" 🤣🤣🙈
hahaha no nie spodziewała się😂 moja koleżanka jak powiedzieli teścia o drugiej ciąży to zapytała ich teściowa czy nie wiedzą jak trzeba się zabezpieczać 😅 o i mieli jedynaka swiadomie

reklama
Trzeba było powiedziec "nie, bocian nam w prezencie przyniósł te dzieciatko" 🤣 Jezu, można po 2 cesarkach miec 3 dziecko, nie widzę sensu.sie tłumaczenia nawet. Wiem ze juz 4 cc moze byc wątpliwa, bo lekarze sie wtedy boją ale są ludzie którzy jednak wpadają i mają tą 4 i żyją...
znajoma ma tak 4 bardzo ryzykowne ale wpadli sobie. Podwiązki ja po CC odrazu bomowili że następnej nieprzezyje

Do góry