Magdalena09
Fanka BB :)
Śliczny prezent [emoji3448]Zobacz załącznik 1342333
Zobacz załącznik 1342335
Jego kochane oczka. I włoski teraz mam część jego na moim serduszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny prezent [emoji3448]Zobacz załącznik 1342333
Zobacz załącznik 1342335
Wyobrażasz sobie dać np Zygfryd albo Michał, Łucja itdTeż chcieliśmy Kornelię, ale jednak będzie inaczej. U mojej małej w grupie jest Constantin pisany przez" K". My dlatego też w poprzedniej ciąży szukaliśmy czegoś bardziej uniwersalnego, aby było zrozumiałe w de i pl
Według ostatniej miesiączki 12+3 według USG równo 12.Który masz tc?
Ja mieszkam na Węgrzech i chciałabym imię które w obu językach brzmi i pisze się tak samoTylko mnie nie wysmiejscie z imieniem dla chłopaka ale chyba Constantin, a dla dziewczyny Kornelia. Nie mogę dać takiego polskiego z ł czy coś, bo w DE będą mieli problem wymówić czy napisać dla nich Patrycja to już za wiele
Jej, az sie wzruszylam piekna pamiatkaZobacz załącznik 1342333
Zobacz załącznik 1342335
Aż mnie w scecu ścisneło, piekny prezent i pęknę oczka ❤❤❤Zobacz załącznik 1342333
Zobacz załącznik 1342335
No ale strach ze kobieta jest ginekologiem-położniczka... skoro takie coś niewie...@angeliskax no to kompletnie niezorientowane są te osoby pozostaje poczekać na USG
@Jetkaa piękny prezent
Super,moje legginsy już też są wysłane powinny być jutro cieszę się że jesteś zadowolona - ja mam 173 cm to tymbardziej mnie cieszy że długie i nie będzie wody w piwnicy a jak rozmiarowka wypada?Odebrałam właśnie zamówienie z Lidla. Zapłaciłam coś koło 100zl, a mam dwie pary leginsow i trzy bluzki. Wszystko super leży, bluzki są długie, leginsy do kostek, a to przy moim ponad 180cm nie jest takie oczywiste