Passtelova
Fanka BB :)
Ale super, że już wiesz!Hej
Ja juz po wizycie, wszystko u nas ok i na 90% dziewczynka! Bardzo się cieszę, bo marzyłam o córce. W domu mam rocznego chłopca![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super, że już wiesz!Hej
Ja juz po wizycie, wszystko u nas ok i na 90% dziewczynka! Bardzo się cieszę, bo marzyłam o córce. W domu mam rocznego chłopca![]()
Ja jak mi powie płeć to poczekam i tak do połówkowegoAle super, że już wiesz!To teraz można rozpocząć proces wyboru imienia. Chyba, że już wiecie
![]()
Super gratulujęUsg i po wizycie test Pappa
Moi świecili klejnotami do usg [emoji38] za to córa chowała się do samego końca xDJa jak mi powie płeć to poczekam i tak do połówkowego [emoji28]moi chłopcy mieli tak małe siusiaczki że dwie ciążę miałam mieć córki [emoji28]
Ja juz miałam wybrane dawno temu, ciekawe czy mi się niew zmieniAle super, że już wiesz!To teraz można rozpocząć proces wyboru imienia. Chyba, że już wiecie
![]()
Świetne wieści! Super, że wszystko ok [emoji4]Hej [emoji4]
Ja juz po wizycie, wszystko u nas ok i na 90% dziewczynka! Bardzo się cieszę, bo marzyłam o córce. W domu mam rocznego chłopca [emoji4]
Ja się nie znam na tymSuper gratulujęi powiedz mi faktycznie na USG było widać już tak dokładnie co tam nosisz pod serduszkiem?
![]()
Hehehe czasem idzie się pośmiać z dzieci na USGMoi świecili klejnotami do usg [emoji38] za to córa chowała się do samego końca xD
Rozumiem twoja złość i rozgoryczenie ...strata to straszne uczucieDo wszystkich Pań,które tak ostatnio mądrzyły na moj temat, że zanik objawów ma się nijak do ciąży. Owszem,ma!! Tak was zbulwersowałam że gdybyście mogły to jeszcze byście mnie skopały i opluły. Właśnie jestem po zabiegu. Zrobiłyście ze mnie *****. Dobrze się bawiłyście dokopując mi? Jesteście z siebie dumne? Ulżyło wam?