reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Super gratuluję 😇 i powiedz mi faktycznie na USG było widać już tak dokładnie co tam nosisz pod serduszkiem? 😇😇
Ja się nie znam na tym 🤭 Jednak mam pelne zaufaniem do lekarza i do tej kliniki do której chodzę. Sprzęt jest na najwyższym poziomie. Najpierw miałam usg przez brzuch a później dopochwowo. Jak tylko przyłożył głowice do brzucha to powiedział, że dziewczynka na 90%, więc sam z siebie 😊 Przy poprzedniej ciąży nie było widać w 12 tygodniu, dopiero w 16 się dowiedzieliśmy, że chlopiec.

Moi świecili klejnotami do usg [emoji38] za to córa chowała się do samego końca xD
Hehehe czasem idzie się pośmiać z dzieci na USG 😅 u mnie moja mama szalała że będzie dziewczynka.pełno Cieszków różowych itp 😅 jaki był jej szok że to jednak chłopiec 😂😂 przez parę dni synek miał piękne body z różowa falbanka 😂😂

Do wszystkich Pań,które tak ostatnio mądrzyły na moj temat, że zanik objawów ma się nijak do ciąży. Owszem,ma!! Tak was zbulwersowałam że gdybyście mogły to jeszcze byście mnie skopały i opluły. Właśnie jestem po zabiegu. Zrobiłyście ze mnie *****. Dobrze się bawiłyście dokopując mi? Jesteście z siebie dumne? Ulżyło wam?
Rozumiem twoja złość i rozgoryczenie ...strata to straszne uczucie 😔 jednak jest tu wiele osób które nie miały objawów i było wszystko ok...nikt nie chciał cię urazić ...raczej uspokoić. Uważam że twój wpis jest krzywdzący w stosunku co do wszystkich dziewczyn tutaj bo nikt na tym forum nie ma.zlych intencji ❗ większość z nas przeszła ta traumę ale nigdy nie spotkałam się z tym żeby ktoś wyżył się na grupie ...daj sobie czas na opadnięcie emocji i zrozum że nikt nie chciał dla Ciebie źle .... Trzymaj się

reklama
Jezu w tak ciągle o tych cyckach... 😁 Że zaczynam się zastanawiać czy któraś z Was nie miała bólów piersi wogole? Wogole od początku, żadnych nawet delikatnych pobolewań, przy dotyku też nic. Generalnie piersi to mi się nawet zmniejszyły. Takie małe, miękkie nie bolące wcale flapy 😂😁 dodam że dziś byłam na wizycie, dzidziuś jest, żyje i ma się dobrze 😊 a jedyne objawy jakie miałam to faktycznie mdłości i niechęć do jedzenia przez ok 3 tygodnie, ale od 3 dni nic.

Do góry