reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja wieczorami siedzę i czekam aż wróci z siłowni i zrobi kolację.. ostatnio coś mi odbiło że za długo czekam jestem głodna i wyłam jak cholera.. tak jakbym nie mogła wstać i sobie zrobić sama, bo mogę [emoji23][emoji23][emoji23]
Jakos tak mi lepiej od razu [emoji23] co to robi z ludzka psychika [emoji16]

Hej 😘
Wczoraj byłam cały dzień poza zasięgiem, bo od powrotu z pracy biegałam po domu, potem pojechaliśmy na budowę wyceniać meble do kuchni wróciliśmy prawie o 22 🙄
Nadrobię później 😊
Miłego dnia ❤️

@zaskoczONA gratuluję dobrych wieści 🤩 🥳. Dziewczynki na usg można rozpoznać jak to mówi moja gin. po "śliwce" 😄.

Chłopca jeszcze nie widziałam, my mamy cichą nadzieję, że będzie to o właśnie mały urwis 🙈 do pary z naszą malutką.

@Kundlica Mnie bolą teraz piersi wieczorem i w nocy, hormony już się w miarę ustabilizowały, a ból piersi powoduje teraz podwyższony poziom prolaktyny. Może dlatego śniło mi się, że mam już mleko 🤣🤣🤣

Udanych wizyt dziewczyny 🥰

Mój najmłodszy z synów do 28tc byl
Dziewczynka 😂 leżałam w Koperniku na patologii i dr.Wójcik i doktor Wiecheć twierdzili, ze dziewczynka jak nic 😅😂 poszłam na spóźnione genetyczne oooowkowe po wyjściu na chwile ze szpitala i pierwsze, co sama zobaczyłam na usg, to były jajka 😅😁😆😆😆😆

Ja to w ciazach jestem chyba wyjatkowo zrownowazona, zadnych jazd u siebie nie zauwazylam 😉
mi również mąż i bratowa powiedzieli, że jestem w tej ciąży wyjątkowo spokojna. Fajtycznie tak się czuję. Chociaż wczoraj przy usypianiu córka mnie z 10 razy wyprowadzila z równowagi 😅 to oprócz tego na prawdę jestem dziwnie spokojna i szczęśliwa 😁 oby tak dalej, bo w pierwszej ciąży talerze latały 🙈

reklama
Do góry