reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja wieczorami siedzę i czekam aż wróci z siłowni i zrobi kolację.. ostatnio coś mi odbiło że za długo czekam jestem głodna i wyłam jak cholera.. tak jakbym nie mogła wstać i sobie zrobić sama, bo mogę [emoji23][emoji23][emoji23]
Jakos tak mi lepiej od razu [emoji23] co to robi z ludzka psychika [emoji16]

Hej 😘
Wczoraj byłam cały dzień poza zasięgiem, bo od powrotu z pracy biegałam po domu, potem pojechaliśmy na budowę wyceniać meble do kuchni wróciliśmy prawie o 22 🙄
Nadrobię później 😊
Miłego dnia ❤️

@zaskoczONA gratuluję dobrych wieści 🤩 🥳. Dziewczynki na usg można rozpoznać jak to mówi moja gin. po "śliwce" 😄.

Chłopca jeszcze nie widziałam, my mamy cichą nadzieję, że będzie to o właśnie mały urwis 🙈 do pary z naszą malutką.

@Kundlica Mnie bolą teraz piersi wieczorem i w nocy, hormony już się w miarę ustabilizowały, a ból piersi powoduje teraz podwyższony poziom prolaktyny. Może dlatego śniło mi się, że mam już mleko 🤣🤣🤣

Udanych wizyt dziewczyny 🥰

Mój najmłodszy z synów do 28tc byl
Dziewczynka 😂 leżałam w Koperniku na patologii i dr.Wójcik i doktor Wiecheć twierdzili, ze dziewczynka jak nic 😅😂 poszłam na spóźnione genetyczne oooowkowe po wyjściu na chwile ze szpitala i pierwsze, co sama zobaczyłam na usg, to były jajka 😅😁😆😆😆😆

Ja to w ciazach jestem chyba wyjatkowo zrownowazona, zadnych jazd u siebie nie zauwazylam 😉
mi również mąż i bratowa powiedzieli, że jestem w tej ciąży wyjątkowo spokojna. Fajtycznie tak się czuję. Chociaż wczoraj przy usypianiu córka mnie z 10 razy wyprowadzila z równowagi 😅 to oprócz tego na prawdę jestem dziwnie spokojna i szczęśliwa 😁 oby tak dalej, bo w pierwszej ciąży talerze latały 🙈

reklama
Do góry