reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ale miałas wcześniej jakieś objawy ? Ja miałam i nagle zanikły już 3 dzień. A wiem że to nie jest dobry znak
Nie zawsze kochana ja też mam zanikające objawy 😌 im wyższy tydzień ciąży tym bardziej organizm przestaje reagować na pewne objawy przyzwyczaja się i już tego tak nie zauważamy 😉 ja czekam na to aż wszystko mi przejdzie i będę czuła tylko kopniaki 😌😊

reklama
Dziewczyny a czy Wam też serducho tak wali? Moje to mało nie wyskoczy.. jak siedzę czy leżę ok, ale jak wstanę i chodzę to tragedia.
Ja zauważyłam że jak leżę to czasami mam przyspieszone bicie ale z tego co kojarzę w poprzedniej też tak miałam 😌 miałam EKG w zeszłym tygodniu i wyszło bardzo dobrze więc póki co się nie martwię 😉 Ty też się nie martw na zapas 😘 ciąża to ogromny wysiłek zmiany zachodzą w każdym organie naszego ciała 😌

Nie zawsze kochana ja też mam zanikające objawy 😌 im wyższy tydzień ciąży tym bardziej organizm przestaje reagować na pewne objawy przyzwyczaja się i już tego tak nie zauważamy 😉 ja czekam na to aż wszystko mi przejdzie i będę czuła tylko kopniaki 😌😊
Dokładnie tak samo do tego podchodzę😊 przecież musi nadejść moment kiedy objawy będą coraz słabsze i będą też dni, w których będziemy czuć się dobrze 🙂 ja wizytę mam dopiero w piątek i staram się zachowywać spokój 😊 dziś u mnie 8+6 i kończę 9 tydzień 🥰

@Maria. Tak jak dziewczyny pisza brak objawow nie oznacza problemow z ciaza. Ja od poczatku czuje sie dobrze poza zmeczeniem ktore minelo jakies 1.5 tyg temu. A z malenstwem wszystko wporzadku. Takze nie martw sie na zapas. Dla relaksu napisalabym abys napila sie winka ale w tym wypadku jest to nie mozliwe 🤣 moze zrob sobie jakas dobra herbatke, obejrzyj jakis dobry film, poprzytulaj sie do starego 😀

Dziewczyny przestańcie się nakręcać naprawdę.. Bo potem się to udziela każdej.. Nie ma czegoś takiego jak objawy ciążowe książkowe.. Serio... Sama przeszłam różne rzeczy.. I uwierzcie mi że objawy ciążowe nie są wyznacznikiem zdrowej ciąży... Bądź poronienia.. To nie początek ciąży tylko 3mieiac i organizm się przyzwyczaił.. Lekarz mówił że skoro jest serduszko to ryzyko poronienia znacznie spada. Także się nie stresujcie.. I tak i tak nic nie zrobimy.. Jeżeli faktycznie soe tak boicie trzeba jechać na sor i tyle.. Będzie dobrze.. Sama przeszłam śmierć synka.. Ale jestem nastawiona pozytywnie . Będzie dobrze. Musi być..

A dziś miałam jakieś mocne tętno... Nie liczyłam ile, ale raczej w normie (2 uderzenia na 1.5s) nie chciało mi się liczyć dokładniej, ale czułam pulsujące nadgarstki i szyję...

Leżąc spokojnie na płasko nie uciskając się niczym! Śmieszne odczucie...

Zastanawiałam się czy Wam też się tak zdarza...

Dziewczyny przestańcie się nakręcać naprawdę.. Bo potem się to udziela każdej.. Nie ma czegoś takiego jak objawy ciążowe książkowe.. Serio... Sama przeszłam różne rzeczy.. I uwierzcie mi że objawy ciążowe nie są wyznacznikiem zdrowej ciąży... Bądź poronienia.. To nie początek ciąży tylko 3mieiac i organizm się przyzwyczaił.. Lekarz mówił że skoro jest serduszko to ryzyko poronienia znacznie spada. Także się nie stresujcie.. I tak i tak nic nie zrobimy.. Jeżeli faktycznie soe tak boicie trzeba jechać na sor i tyle.. Będzie dobrze.. Sama przeszłam śmierć synka.. Ale jestem nastawiona pozytywnie . Będzie dobrze. Musi być..
Koniec i kropka 😀

U mnie skoki tętna są codziennie, również na leżąco. Mam stwierdzoną niedomykalność mitralną, a ciąża to potęguje.

reklama
Amen, 👍

Do góry