reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

To musze sobie kupić ogórki kiszone bym miała jak coś mnie się takiego przytrafi. Ale mam nadzieje ze jednak nic mi juz nie bedzie i ode mnie odejdzie ten nieznosny kaszelek! On mnie wykończył najbardziej. Wole po stokroć katar, pfu pfu pfu!

o, to do wtorku lada moment, trzymam kciuki za wizytę! Ja w czwartek lece na badanie krwi, a piątek zakładamy karte ciąży 😆😬

Dziękuję ;*
i ja się dołączam, spełnienia marzeń i nudnej spokojnej ciąży 😘

reklama
Ja mam co prawda termin na 1 lipca ( tak obliczył lekarz ) 😅 ale czasami tu zaglądam bo termin 1 lipca jest taki... akurat na granicy czerwca i lipca.
To tak jak ja na majówkach jestem... TP mam na 1.06 wg om i na 2.06 wg USG... Ale oba poprzednie porody wczesniacze (więc spora szansa na powtórkę)...

Ja oczywiście dzień przywitany mocnym plamieniem.. już sama nie wiem czego się w tej ciąży spodziewać.. wychodzę z domu żeby o tym aż tak nie myśleć.. jadę na obiad do teściowej.

Ja oczywiście dzień przywitany mocnym plamieniem.. już sama nie wiem czego się w tej ciąży spodziewać.. wychodzę z domu żeby o tym aż tak nie myśleć.. jadę na obiad do teściowej.
kurcze to ja dzisiaj wstałam może nie rześko ale bez objawów i panika. teraz albo dostanę nauczkę w ciągu dnia albo jutro. To moja druga ciąża ale pierwsza była za krótka żeby dojść do wniosku że to czas pełen niespodzianek i burzy mózgu.

kurcze to ja dzisiaj wstałam może nie rześko ale bez objawów i panika. teraz albo dostanę nauczkę w ciągu dnia albo jutro. To moja druga ciąża ale pierwsza była za krótka żeby dojść do wniosku że to czas pełen niespodzianek i burzy mózgu.
Straciłaś pierwszą ciążę?

reklama
Witajcie. U mnie dzisiaj 10+0 😊 czuję się świetnie, aczkolwiek od wczoraj mam cały czas uczucie ściśniętego brzucha. Ale pokłóciłam się z mężem, to może z nerwów te uczucie.
Co dzisiaj gotujecie? U mnie pieczarkowa a na drugie łosoś i kasza bulgur. Nie mam ostatnio pomysłów, a to obiady, które córka lubi więc i ja pewnie zjem 😉
u mnie kartoflanka z boczkiem i placki cukiniowo-marchewkowe

Do góry