reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

ja dziś 10+2, niemal tak samo 🙂
U mnie tez 10+2🙂

Jeny, dziewczyny, w kompleksy mnie wpedzacie, wszystkie o dwudaniowych obiadach piszecie, a ja to czesto nie jestem w satnie jednego dania sklecić. Wczoraj jedlismy sklepowe pierogi, a dzis corka planuje nalesniki, wiec ja do kuchni nie wchodze.

reklama
To widzę że wiele z nas z przykrą przeszłością.. ale w końcu musi być pięknie 😍😍🤗
oczywiście. Bardziej mi chodzilo że wszystko zaskakuje bo mówiłaś że nie wiesz czego się spodziewać w tej ciąży i ja już też nie mam pojęcia. Codziennie jak wstaje to czuję się inaczej

U mnie tez 10+2🙂

Jeny, dziewczyny, w kompleksy mnie wpedzacie, wszystkie o dwudaniowych obiadach piszecie, a ja to czesto nie jestem w satnie jednego dania sklecić. Wczoraj jedlismy sklepowe pierogi, a dzis corka planuje nalesniki, wiec ja do kuchni nie wchodze.
ja gotuje dwa, bo córka przyzwyczajona do dwóch dań. Tak jadła od roczku gdzieś i tak też je na codzień w żłobku, więc muszę 😂 ja sama jem małe porcje, jakos nie mogę wcisnąć jednej porządnej tak jak przed ciąża

o ja mam tak problem ze jem i jestem ciągle głodna. Jakby mi się te receptory w mózgu przestawiły. Ale zjem trochę i już nie mogę i 5 minut później znowu mi słabo z głodu. Nie wiem jak mam to ogarnąć .
ja też odczuwam takie dziwne ssanie. Wczoraj o 13 zjadłam miseczkę pomidorowej i o 14 już byłam mega głodna🙈

reklama
Ja mam dziś 9+1 i od paru dni nie miał nudności.. To dziś mi tak słabo było rano.. Ani zjeść bo mi niedobrze ani nic.. No masakra powiem Wam.. I dziś pierwszy raz od dawna mam takie nerwy ze normalnie bez kija nie podchodź...

Do góry