reklama
My, mmay, pieskaTeż właśnie chcę z jakimś fajnym zwierzakiem, żeby nakłanianie do używania było prostsze![]()

Tiruriru1
Fanka BB :)
forum to taka terapiaKochana ja mam również 8+5 i też dziś się czuję świetnienie ma co zachodzić w głowie.. Bo do wieczora daleko a mogą mdłości wrócić..
piersi mnie bolały okropnie nawet w nocy a od paru dni cisza .
Mi również. Wydaje się że organizm się przyzwyczaił![]()

Katarzyna542
taaaa, też tak miałam parę dni temu, przez 2 dni było cudownie, a potem wróciło wszystko ze zdwojoną siłą i trwa do terazKochana ja mam również 8+5 i też dziś się czuję świetnienie ma co zachodzić w głowie.. Bo do wieczora daleko a mogą mdłości wrócić..
piersi mnie bolały okropnie nawet w nocy a od paru dni cisza .
Mi również. Wydaje się że organizm się przyzwyczaił![]()

Florestyna
To prawda forum to terapia bo się człowiek mniej nakrecaforum to taka terapiaco ja bym bez was zrobiła. Żeby nie myśleć zaraz zrobię się na petardę i idę w miasto
. Muszę kupić prezent. I głowa się przewietrzy
. Dziękuję ,że was mam
![]()
Anolik
ja jestem przykładem bezobjawowych ciąż, miałam tylko lekkie mdłości w 7tc, a tak to piersi bolą tylko przy dotyku, jestem trochę senną dalej i brzuch raz na jakiś czas zakłuje. Byłam wczoraj na usg 9+3 i wszystko supernic się właśnie nie dzieje, jestem w 8 tygodniu a nawet mdłości nie mam. Piersi nadal mnie bolą, ale już mniej. Czasami nie mogłam założyć biustonosza, a od dwóch dni bolą tylko przy dotykaniu i nie są już takie nabrzmiałe. Może organizm zaakceptował,że jestem w ciąży i trochę te dolegliwości ustępują. Apety mam, dzisiaj pospalam do 9,a przeważnie chwilę po 7 pobudka. I spać poszłam później bo nie po 21 a przez 23. Nie będę na zapas panikować, stresować się. Wiadomo jest jakoś niepokój bo dzień bez wkręcania dniem straconym. Hormony też robią robotę, wczoraj wieczorem byłam tak cholernie przybita. Może to przez ten objaw bólu brzucha. Wiem,że na sor na pewno nie pójdę bo tam więcej stresu będę miała i nic mi nie pomogą. Zadzwonię najwyższej do lekarza i zapytam czy to normalne
![]()

Magdalena09
Powodzenia dziewczyny na wizytach. Czekamy na same dobre wieści [emoji3526]
reklama
DomiNikaKukakaan
Ja tu dopiero co pisałam w strachu, ze mdłości prawie 1,5 dnia brak. Wczoraj wróciły, obudziłam się już o 2 w nocy z giga Mdłościami
hormony szaleją . Co do inhalatora mój najstarszy astmatyk i przerobiłyśmy trzy. Dwa zostały zajechane -medela i ccmed. Potem kupiłam jakiś taki bylejaki, tani i używany 5 lat, synowi do uk kupiłam tez ten sam .
Załączniki