reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja mam ten :) i naprawdę mam go 5lat i jest świetny
Screenshot_2021-11-10-09-45-01-360_com.android.chrome.jpg

Kochana ja mam również 8+5 i też dziś się czuję świetnie 🙂 nie ma co zachodzić w głowie.. Bo do wieczora daleko a mogą mdłości wrócić.. :) piersi mnie bolały okropnie nawet w nocy a od paru dni cisza .
Mi również. Wydaje się że organizm się przyzwyczaił :)
forum to taka terapia 😂 co ja bym bez was zrobiła. Żeby nie myśleć zaraz zrobię się na petardę i idę w miasto 😂. Muszę kupić prezent. I głowa się przewietrzy 🙂. Dziękuję ,że was mam 🥰❤️

Kochana ja mam również 8+5 i też dziś się czuję świetnie 🙂 nie ma co zachodzić w głowie.. Bo do wieczora daleko a mogą mdłości wrócić.. :) piersi mnie bolały okropnie nawet w nocy a od paru dni cisza .
Mi również. Wydaje się że organizm się przyzwyczaił :)
taaaa, też tak miałam parę dni temu, przez 2 dni było cudownie, a potem wróciło wszystko ze zdwojoną siłą i trwa do teraz 🙄

forum to taka terapia 😂 co ja bym bez was zrobiła. Żeby nie myśleć zaraz zrobię się na petardę i idę w miasto 😂. Muszę kupić prezent. I głowa się przewietrzy 🙂. Dziękuję ,że was mam 🥰❤️
To prawda forum to terapia bo się człowiek mniej nakreca ;) mówię czujemy się źle-napewno coś się dzieje, czujemy się dobrze- ojej pewnie cisza przed burza. Ja aktualnie 8+5 czuje się super i już się martwiłam że pewnie coś się szykuje trzeba do lekarza... na szczęście dokładnie dzis trzy dziewczyny na podobnym etapie ciąży tez pisały że czuha się super dolegliwości odeszły w zapomnienie ;) także kamień z serca , do lekarza pójdę dopiero 18.11 tak jak mam wizytę ;)

nic się właśnie nie dzieje, jestem w 8 tygodniu a nawet mdłości nie mam. Piersi nadal mnie bolą, ale już mniej. Czasami nie mogłam założyć biustonosza, a od dwóch dni bolą tylko przy dotykaniu i nie są już takie nabrzmiałe. Może organizm zaakceptował,że jestem w ciąży i trochę te dolegliwości ustępują. Apety mam, dzisiaj pospalam do 9,a przeważnie chwilę po 7 pobudka. I spać poszłam później bo nie po 21 a przez 23. Nie będę na zapas panikować, stresować się. Wiadomo jest jakoś niepokój bo dzień bez wkręcania dniem straconym 😂. Hormony też robią robotę, wczoraj wieczorem byłam tak cholernie przybita. Może to przez ten objaw bólu brzucha. Wiem,że na sor na pewno nie pójdę bo tam więcej stresu będę miała i nic mi nie pomogą. Zadzwonię najwyższej do lekarza i zapytam czy to normalne 🙂
ja jestem przykładem bezobjawowych ciąż, miałam tylko lekkie mdłości w 7tc, a tak to piersi bolą tylko przy dotyku, jestem trochę senną dalej i brzuch raz na jakiś czas zakłuje. Byłam wczoraj na usg 9+3 i wszystko super 😉 objawy nijak się mają do tego jak rozwija się bobas

reklama
Ja tu dopiero co pisałam w strachu, ze mdłości prawie 1,5 dnia brak. Wczoraj wróciły, obudziłam się już o 2 w nocy z giga Mdłościami :) hormony szaleją . Co do inhalatora mój najstarszy astmatyk i przerobiłyśmy trzy. Dwa zostały zajechane -medela i ccmed. Potem kupiłam jakiś taki bylejaki, tani i używany 5 lat, synowi do uk kupiłam tez ten sam .

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 59
Do góry