reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dlatego fajnie się zahaczyć o nfz. Ja teraz wszystko robie na nfz. A na wizytę prywatna ide tylko po to by zobaczyć ze na pewno jest w porządku ❤
Szukam od tygodnia jakiegoś lekarza na nfz, ale wszędzie są tragiczne opinie, ostatnio znalazłam nawet o lekarce, której się zawsze tak śpieszy, że dziewczyny po wizycie u niej mają siniaki...

A powiedz mi proszę czy te badania bez skierowania na podstawie karty ciąży to można w każdej placówce współpracującej Medicover czy tylko w placówkach Medicover? Też mam pakiet i muszę się właśnie gdzieś dowiedzieć czy mam brac skierowanie na badania czy tak poprostu w laboratorium mi zrobią badania.
Ja np chodzę do placówki współpracującej z medicover i jak lekarz zleca mi jakieś badanie to proszę żeby napisał mi je na kartce i podbił swoją pieczątką. Takie coś wystarcza, później idę do placówki Śląskie Laboratoria Analityczne (też są placówka współpracująca) i jak okazuje to skierowanie z pieczątką lekarza to nie place za badania. Z kartą ciąży jeszcze nie próbowałam... 🤷‍♀️
Dziewczyny, bo tak sie zastanawiam czy nie jest to niebezpieczne chodzic do 2 lekarzy? 15.11 mam 2 wizyty. Rano i popoludniu. Niewiem jak to ogarnac
Nie ma zagrożenia, niektóre kobiety muszą mieć dziennie wykonywane usg w szpitalu i wszystko jest ok 🙂

Ja dzisiaj widziałam na papierze jakieś nitki brązowego śluzu między tym przezroczystym 😱 lekarz kazał wziąć jednorazowo 4 tabl dupka i dopóki będzie plamienie to brać 3x1. Człowiek nawet jakby chciał na chwilę odetchnąć to i tak wszystko szlag trafia 🤦‍♀️

reklama
Ja proszę o wpisanie mnie na 23.11 u mojego gina i na 10.12 na prenatalne.
Chociaż zaczynam czuć presję przez to forum i chyba wybiorę się gdzieś prywatnie za tydzień 🤪

Do góry