reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dlatego fajnie się zahaczyć o nfz. Ja teraz wszystko robie na nfz. A na wizytę prywatna ide tylko po to by zobaczyć ze na pewno jest w porządku ❤
Szukam od tygodnia jakiegoś lekarza na nfz, ale wszędzie są tragiczne opinie, ostatnio znalazłam nawet o lekarce, której się zawsze tak śpieszy, że dziewczyny po wizycie u niej mają siniaki...

A powiedz mi proszę czy te badania bez skierowania na podstawie karty ciąży to można w każdej placówce współpracującej Medicover czy tylko w placówkach Medicover? Też mam pakiet i muszę się właśnie gdzieś dowiedzieć czy mam brac skierowanie na badania czy tak poprostu w laboratorium mi zrobią badania.
Ja np chodzę do placówki współpracującej z medicover i jak lekarz zleca mi jakieś badanie to proszę żeby napisał mi je na kartce i podbił swoją pieczątką. Takie coś wystarcza, później idę do placówki Śląskie Laboratoria Analityczne (też są placówka współpracująca) i jak okazuje to skierowanie z pieczątką lekarza to nie place za badania. Z kartą ciąży jeszcze nie próbowałam... 🤷‍♀️
Dziewczyny, bo tak sie zastanawiam czy nie jest to niebezpieczne chodzic do 2 lekarzy? 15.11 mam 2 wizyty. Rano i popoludniu. Niewiem jak to ogarnac
Nie ma zagrożenia, niektóre kobiety muszą mieć dziennie wykonywane usg w szpitalu i wszystko jest ok 🙂

Ja dzisiaj widziałam na papierze jakieś nitki brązowego śluzu między tym przezroczystym 😱 lekarz kazał wziąć jednorazowo 4 tabl dupka i dopóki będzie plamienie to brać 3x1. Człowiek nawet jakby chciał na chwilę odetchnąć to i tak wszystko szlag trafia 🤦‍♀️

reklama
Ja proszę o wpisanie mnie na 23.11 u mojego gina i na 10.12 na prenatalne.
Chociaż zaczynam czuć presję przez to forum i chyba wybiorę się gdzieś prywatnie za tydzień 🤪

Do góry