Mamafasolki
Fanka BB :)
Nie wiem. Wg USG 6+3 i jest to co ma być. Gdyby nie dodatnią beta z 27.09 to nie ma się czego czepić. A tak wszystko się rozjeżdżaKtóry tc wg usg? Może błąd pomiaru?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem. Wg USG 6+3 i jest to co ma być. Gdyby nie dodatnią beta z 27.09 to nie ma się czego czepić. A tak wszystko się rozjeżdżaKtóry tc wg usg? Może błąd pomiaru?
Kmiałam tak samo mieć 9.11, ale przełożyłam druga na tydzień później na 16.11
Konsultowałaś to z lekarzem?Wczoraw wlasnie tez mialam plamienie rozowe na papierze. Na szczescie wszystko wporzadku
Wg Om 8, wg USG 6.Kurczę a mogę zapytać na jakim etapie jestes? Ktory tydzień OM? Troszkę się ze stresowałam bo i u mnie ciąża młodsza ale około tygodnia, choć lekarz powiedzjał, że wszystko dobrze
Ja pisałam, ale na razie bez odpowiedzi [emoji4]A czy któraś może pisała do Aniaslu odnośnie problemów z grupą prywatną?
Szukam od tygodnia jakiegoś lekarza na nfz, ale wszędzie są tragiczne opinie, ostatnio znalazłam nawet o lekarce, której się zawsze tak śpieszy, że dziewczyny po wizycie u niej mają siniaki...Dlatego fajnie się zahaczyć o nfz. Ja teraz wszystko robie na nfz. A na wizytę prywatna ide tylko po to by zobaczyć ze na pewno jest w porządku ❤
Ja np chodzę do placówki współpracującej z medicover i jak lekarz zleca mi jakieś badanie to proszę żeby napisał mi je na kartce i podbił swoją pieczątką. Takie coś wystarcza, później idę do placówki Śląskie Laboratoria Analityczne (też są placówka współpracująca) i jak okazuje to skierowanie z pieczątką lekarza to nie place za badania. Z kartą ciąży jeszcze nie próbowałam...A powiedz mi proszę czy te badania bez skierowania na podstawie karty ciąży to można w każdej placówce współpracującej Medicover czy tylko w placówkach Medicover? Też mam pakiet i muszę się właśnie gdzieś dowiedzieć czy mam brac skierowanie na badania czy tak poprostu w laboratorium mi zrobią badania.
Nie ma zagrożenia, niektóre kobiety muszą mieć dziennie wykonywane usg w szpitalu i wszystko jest okDziewczyny, bo tak sie zastanawiam czy nie jest to niebezpieczne chodzic do 2 lekarzy? 15.11 mam 2 wizyty. Rano i popoludniu. Niewiem jak to ogarnac