reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja po wizycie. Sama nie wiem, co myśleć. Ciąża jest młodsza o dwa tygodnie. I scenariusze są dwa - albo przestała się rozwijać, albo po prostu jest młodsza. Tylko mi nie pasuje z betą i że wszystkim. Więc podejrzewam, że niestety nic z tego nie będzie :(
To była pierwsza wizyta? Mam nadzieję, że faktycznie jest to tylko kwestia młodszej ciąży. Może umów się szybciej niż za dwa tygodnie żeby się nie martwić tyle?

Odnośnie badań prenatalnych to ja zapisałam się wstępnie do dwóch klinik i jeszcze zastanawiam się do której pójść. W jednej byłam w pierwszej ciąży i byłam bardzo zadowolona. Drugą poleca mi lekarz prowadzący.

Ale fasolka była, serduszko biło? Jeżeli był zarodek, tętno serduszka było ok, pęcherzyk jest zagniezdzony prawidłowo to nie widze powodow do zmartwień 😊
Tętno było, niby wpisał +/-, ale sam powiedział, że na ten etap jest ok. Tylko nie mogłam mieć owulacji 24, a pozytywnego testu 27...

Tętno było, niby wpisał +/-, ale sam powiedział, że na ten etap jest ok. Tylko nie mogłam mieć owulacji 24, a pozytywnego testu 27...
Ja poszłam do ginekologa w 6 TC, lekarz mi powiedział, że ciąża jest tydzień młodsza, bo był tylko pęcherzyk. Ale też tak obstawiałam. Teraz jestem 9+2 i maluch nadrobił ekstra dwa dni w tydzień.

reklama
Do góry