reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja po wizycie. Sama nie wiem, co myśleć. Ciąża jest młodsza o dwa tygodnie. I scenariusze są dwa - albo przestała się rozwijać, albo po prostu jest młodsza. Tylko mi nie pasuje z betą i że wszystkim. Więc podejrzewam, że niestety nic z tego nie będzie :(

reklama
Ja po wizycie. Sama nie wiem, co myśleć. Ciąża jest młodsza o dwa tygodnie. I scenariusze są dwa - albo przestała się rozwijać, albo po prostu jest młodsza. Tylko mi nie pasuje z betą i że wszystkim. Więc podejrzewam, że niestety nic z tego nie będzie :(
Kurcze 2 tygodnie to jest bardzo duzo. Kiedy nastepna masz wizyte?

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@Mamafasolki - wizyta 03.11
@Iza-09 - wizyta 03.11
@Kejjt - wizyta 03.11

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Angelr - wizyta 04.11
@Florestyna - wizyta 04.11
@Eevee - wizyta 04.11
@Lilkafil - wizyta 04.11
@ksiezna23 - wizyta 04.11
@Jetkaa - wizyta 04.11
@Hmmmm - wizyta 05.11
@Mayred91 - wizyta 08.11
@Anolik - wizyta 09.11
@Aniaaq - wizyta 10.11
@angeliskax - wizyta 10.11 priv
@angeliskax - wizyta 12.11 NFZ
@paxi_ab - wizyta 15.11
@Jetkaa - wizyta 15.11
@PsychoPatka91 - wizyta 16.11
@weronika9196 - wizyta 16.11
@zaskoczONA - wizyta 17.11 prenatalne
@Paulina_N - wizyta 18.11
@Hmmmm - wizyta 18.11 usg genetyczne
@Lilka92 - wizyta 19.11
@Tiruriru1 - wizyta 23.11
@Mayred91 - wizyta 25-26.11 prenatalne
@Passtelova - wizyta 26.11

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać ✊🏼✊🏼
Ja również mam dzisiaj 🤍

Który tc wg usg? Może błąd pomiaru?

Kurczę :( a mogę zapytać na jakim etapie jestes? Ktory tydzień OM? Troszkę się ze stresowałam bo i u mnie ciąża młodsza ale około tygodnia, choć lekarz powiedzjał, że wszystko dobrze

Kurczę :( a mogę zapytać na jakim etapie jestes? Ktory tydzień OM? Troszkę się ze stresowałam bo i u mnie ciąża młodsza ale około tygodnia, choć lekarz powiedzjał, że wszystko dobrze
U mnie ciąża była młodsza o tydzień i 2 dni i jest wszystko ok, serduszko bije, ale ja bardzo nieregularne cykle 28 - 46.

u mnie z synem też była o 2 tygodnie mlodsza i wszystko było ok.
Teraz mam prawie o tydzień młodszą.

Jaką masz betę i co było widać?

reklama
Do góry