reklama
Anolik
Fanka BB :)
ja też córkę ubieram lepiej od siebie, ma bardzo dużo ubrań ale ja kocham vinted, stamtąd mnóstwo używanych ciuszków kupiłam, albo nowych połowę tańszychHahah! Mój syn ma kurtkę droższa od mojej, więc
Magdalena09
U mnie było w 6+2 [emoji3059]19:20 a już od rana cała w stresie w sumie nie wiem czego się spodziewać dzisiaj 6 tydzień skończony równo mam. Chciałabym zobaczyć serduszko ale wiem, że czasami widać je później
MamaLama
Mi gdzieś syn zapodział wagę, więc żyję jeszcze w błogiej nieświadomości [emoji38]Przesunęłam pasek spodni o jedną dziurkę szerzej [emoji24]
Mam nadzieję że to brzuch rośnie a nie sadło [emoji85]
Anolik
tak, mi kompletowanie wyprawki sprawiało ogromną przyjemność, ale zacznę pewnie po połówkowych dopiero. Mam już córkę z czerwca, więc chcę poznać płeć, bo jak będzie druga dziewczyna to ubranka mam z głowyDziewczyny, czy Wy też nie możecie się doczekać kupowania wyprawki? Ja liczę na córeczkę i już bym chciała powoli te róże
Anolik
ja też się wstrzymuje, ale jak przekroczę 10 tydzień to zacznę robić sobie cotygodnioweJa jeszcze zdjec nie robilam. Jakos jeszcze sie wstrzymuje. Ale napewno to zrobie.
Eevee
ja też jak się uda całą ciąża planuje kupić dostawne na kółkach żeby móc je przemieszczać w ciągu dnia gdzie chcę. Planuje jednak zacząć zakupy dopiero przy 8 miesiącu żeby jednak być pewna wszystkiegoCiuszki dla młodej kupowałam w paczkach na allegro za 10pln spora część ubrań w określonym rozmiarze, większość firmowych...
Przez pierwsze pół roku/dopóki maluch nie zacznie siadać zamierzamy z wózka mieć też łóżeczko przy łóżku... To dla nas akurat plus.... niestety mamy bardzo ograniczoną przestrzeń (nawet nie mamy balkonu)
Anolik
na pewno wrócisz z dobrymi wieściami. Trzymam kciukiJa dzisiaj wizyta o 16.00, wg OM 8+4.
2 tygodnie temu było serduszko i 8mm fasolka. Boję się masakrycznie, ciągle mi chodzi po głowie, ze 2 poprzednie ciąze sie nie udały, to dlaczego teraz ma sie udac? No teraz jestem obstawiona lekami taka róznica...
Mam objawy:mdlosci, bol piersi, ciągniecie w brzuchu ale biorąc 6 tabletek progesteronu dziennie to sobiie myślę, ze to efekt tych tabletek.
Probuje odgonić czarne mysli, dzisiaj mam duzo pracy wiec przynajmniej głowa troche zajeta i to pomaga. Trzymam kciuki za pozostale dzisiejsze wizyty [emoji173] oby były wyłacznie dobre wieści!
Anolik
ja też bym chciała na początek kosz mojżesza na kołkach żeby sobie jeździc z bobasem po domuAh to sprawa wyjasniona ja tez mam ograniczone miejsce. Chcemy kosz mojzesza
reklama