reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Wg OM powinien być teraz 10 tydzień, według USG ciąża przestała się rozwijać na etapie 6 tygodnia (puste jajo) całkowicie pusty pęcherzyk ciążowy 1.60 cm bez zarodka i bez pęcherzyka żółtkowego.
przykro mi barszo, za pierwszym razem miałam to samo ale był cien zarodka. 😭😭 straszne uczucie

Pfff te moje mdłości to chyba jednak nie mdłości. Już mi burczy w brzuchu i coś bym zjadła 🤦‍♀️ najwidoczniej bardzo chciałabym przeżyć ten "koszmarek", zobaczyć jak to jest i sobie coś wmawiam 🙈
nie wmawiasz. Ja zjadam trochę i już jestem pełna i niedobrze mi z przejedzenia a za 15 minut już czuję głód. Dziwne to wszystko😂😂

Mam identycznie [emoji3] a jeszcze sobie nakładam duże porcje bo przeciez taka głodna jestem, zjem pare kęsów i obżarta po korek a do tego mi niedobrze[emoji28]
taaaa ja dziś pozwoliłam sobie na kfc i tak się napakowalam ale co z tego jak mam brzuch pełny i wielki i już leże głodna i myślę o śniadaniu 😂😂😂 i tak jest non stop .

taaaa ja dziś pozwoliłam sobie na kfc i tak się napakowalam ale co z tego jak mam brzuch pełny i wielki i już leże głodna i myślę o śniadaniu 😂😂😂 i tak jest non stop .
Ja przeglądałam przed chwilką gazetkę z Kaufland żeby zrobić listę na zakupy i na co drugą rzecz miałam takiego smaaakaaa 🤤🤣 my się nie umiemy najeść a inne dziewczyny o suchym chlebie i wodzie i ledwo to tolerują... 😞

Ja przeglądałam przed chwilką gazetkę z Kaufland żeby zrobić listę na zakupy i na co drugą rzecz miałam takiego smaaakaaa 🤤🤣 my się nie umiemy najeść a inne dziewczyny o suchym chlebie i wodzie i ledwo to tolerują... 😞
U mnie jak coś zjem to bywa różnie, ale potrafię wypić kubek wody (albo nawet niecały) i jestem pełna...

Mąż był w kilku aptekach nigdzie nie ma gum z imbirem ...wzięłam anaket...on w kroplach i modlę się żeby pomógł ...ledwo stoję na nogach cały dzień bez jedzenia i wody no wszystko ze mnie wychodzi 😔😔😔 oby to było jednorazowe bo nie wyobrażam sobie funkcjonowania w taki sposób 😭
Te gumy to PREGNA VOMI tak się nazywają.

Przepraszam, źle spojrzałam na Twój nick. Myślałam, że to "koleżanka " znowu czepia się szczegółów [emoji28] wybacz hormony szaleją [emoji85]
Ale masz rację beta rośnie, ale nie tak jak powinna.
@Mimi86 czy pijesz do mnie? [emoji16] Bo tak pomyślałam, że nick mógłby gdzieś tam mieć jakieś wspólne cechy a mogłam podpaść wypowiedzią o "de novo" i ciekawa jestem [emoji6]

reklama
Wiem że może to marne pocieszenie ale ja po prawie 2 latach starań w lipcu miałam poronienie biochemiczne... we wrześniu zdecydowaliśmy się na inseminacje i tu lekarz od razu mówi że skoro sie udało naturalnie to dobry znak i miał rację bo po pierwszej próbie jestem w ciąży oczywiście cały czas sie stresuje i bete to juz nie 10 razy robiłam. W systemie lekarza i dokumentach nam zaznaczone że jestem w 2 ciazy.... tamta poprostu odrzucił organizm bo było coś nie tak, tak twierdzi lekarz :(
Nie poddawajcie się będzie dobrze ✊✊ Dużo dziewczyn mamy na grupie z podobnymi przypadkami ...

Do góry