reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Wg OM powinien być teraz 10 tydzień, według USG ciąża przestała się rozwijać na etapie 6 tygodnia (puste jajo) całkowicie pusty pęcherzyk ciążowy 1.60 cm bez zarodka i bez pęcherzyka żółtkowego.
przykro mi barszo, za pierwszym razem miałam to samo ale był cien zarodka. 😭😭 straszne uczucie

Pfff te moje mdłości to chyba jednak nie mdłości. Już mi burczy w brzuchu i coś bym zjadła 🤦‍♀️ najwidoczniej bardzo chciałabym przeżyć ten "koszmarek", zobaczyć jak to jest i sobie coś wmawiam 🙈
nie wmawiasz. Ja zjadam trochę i już jestem pełna i niedobrze mi z przejedzenia a za 15 minut już czuję głód. Dziwne to wszystko😂😂

Mam identycznie [emoji3] a jeszcze sobie nakładam duże porcje bo przeciez taka głodna jestem, zjem pare kęsów i obżarta po korek a do tego mi niedobrze[emoji28]
taaaa ja dziś pozwoliłam sobie na kfc i tak się napakowalam ale co z tego jak mam brzuch pełny i wielki i już leże głodna i myślę o śniadaniu 😂😂😂 i tak jest non stop .

taaaa ja dziś pozwoliłam sobie na kfc i tak się napakowalam ale co z tego jak mam brzuch pełny i wielki i już leże głodna i myślę o śniadaniu 😂😂😂 i tak jest non stop .
Ja przeglądałam przed chwilką gazetkę z Kaufland żeby zrobić listę na zakupy i na co drugą rzecz miałam takiego smaaakaaa 🤤🤣 my się nie umiemy najeść a inne dziewczyny o suchym chlebie i wodzie i ledwo to tolerują... 😞

Ja przeglądałam przed chwilką gazetkę z Kaufland żeby zrobić listę na zakupy i na co drugą rzecz miałam takiego smaaakaaa 🤤🤣 my się nie umiemy najeść a inne dziewczyny o suchym chlebie i wodzie i ledwo to tolerują... 😞
U mnie jak coś zjem to bywa różnie, ale potrafię wypić kubek wody (albo nawet niecały) i jestem pełna...

Mąż był w kilku aptekach nigdzie nie ma gum z imbirem ...wzięłam anaket...on w kroplach i modlę się żeby pomógł ...ledwo stoję na nogach cały dzień bez jedzenia i wody no wszystko ze mnie wychodzi 😔😔😔 oby to było jednorazowe bo nie wyobrażam sobie funkcjonowania w taki sposób 😭
Te gumy to PREGNA VOMI tak się nazywają.

Przepraszam, źle spojrzałam na Twój nick. Myślałam, że to "koleżanka " znowu czepia się szczegółów [emoji28] wybacz hormony szaleją [emoji85]
Ale masz rację beta rośnie, ale nie tak jak powinna.
@Mimi86 czy pijesz do mnie? [emoji16] Bo tak pomyślałam, że nick mógłby gdzieś tam mieć jakieś wspólne cechy a mogłam podpaść wypowiedzią o "de novo" i ciekawa jestem [emoji6]

reklama
Wiem że może to marne pocieszenie ale ja po prawie 2 latach starań w lipcu miałam poronienie biochemiczne... we wrześniu zdecydowaliśmy się na inseminacje i tu lekarz od razu mówi że skoro sie udało naturalnie to dobry znak i miał rację bo po pierwszej próbie jestem w ciąży oczywiście cały czas sie stresuje i bete to juz nie 10 razy robiłam. W systemie lekarza i dokumentach nam zaznaczone że jestem w 2 ciazy.... tamta poprostu odrzucił organizm bo było coś nie tak, tak twierdzi lekarz :(
Nie poddawajcie się będzie dobrze ✊✊ Dużo dziewczyn mamy na grupie z podobnymi przypadkami ...

Do góry