A jakie macie plany z ewentualnym powiedzeniem o ciąży? Ja powiedziałam 3 kolezanka, ktore wiem ze pomoga cokolwiek by sie nie wydarzyło. Stricte w pracy chcialam powiedziec z początku grudnia, by znalezli zastępstwo, a rodzinie w grudniu. Ja mam urodziny, syn ma i swieta tylko nie wiem czy dam rade juz mam ctk po 160/100, ale syn jest dobry i da sie położyc.
reklama
angeliskax
Moderator
Haha to jestes w takim samym ułożeniu jak ja. Umowa na czas próbny do końca listopada. Od 1 grudnia ma wjechać umowa na stałe. Takze ciekawie jest.Nie mysle wgl teraz o takich rzeczach. Wie maz, zaczelam dopiero prace i mam do grudnia umowę próbna, takze maasakra
Anolik
Fanka BB :)
ja na razie trzymam się dzielnie, wie tylko mąż i mój brat z żoną. W pracy powiem po prenetalnych, czyli jakoś na początku grudnia i rodzinie pewnie teżA jakie macie plany z ewentualnym powiedzeniem o ciąży? Ja powiedziałam 3 kolezanka, ktore wiem ze pomoga cokolwiek by sie nie wydarzyło. Stricte w pracy chcialam powiedziec z początku grudnia, by znalezli zastępstwo, a rodzinie w grudniu. Ja mam urodziny, syn ma i swieta tylko nie wiem czy dam rade juz mam ctk po 160/100, ale syn jest dobry i da sie położyc.
Pytanie jaki jest szef jesli nie jest dogadany to niestety przedłuży do dnia poroduNie mysle wgl teraz o takich rzeczach. Wie maz, zaczelam dopiero prace i mam do grudnia umowę próbna, takze maasakra
O to podobnie właśnie chcialam.ja na razie trzymam się dzielnie, wie tylko mąż i mój brat z żoną. W pracy powiem po prenetalnych, czyli jakoś na początku grudnia i rodzinie pewnie też
Tuttifrutti00
My na razie nie mówimy nikomu Zbyt wcześnie na to wszystko i jeszcze wiele może się wydarzyc, więc w razie czego nie chcemy zamartwiać bliskich. Wiedzą jedynie moi rodzice, z racji tego, że mama polożna i trochę mi pomaga, a po drugie widujemy się z nimi codziennie zaraz by się i tak połapali Jak wszystko pójdzie dobrze to reszte poinformujemy raczej w 4-5 miesiącuA jakie macie plany z ewentualnym powiedzeniem o ciąży? Ja powiedziałam 3 kolezanka, ktore wiem ze pomoga cokolwiek by sie nie wydarzyło. Stricte w pracy chcialam powiedziec z początku grudnia, by znalezli zastępstwo, a rodzinie w grudniu. Ja mam urodziny, syn ma i swieta tylko nie wiem czy dam rade juz mam ctk po 160/100, ale syn jest dobry i da sie położyc.
Anolik
w pracy mam taką sytuację, że pracuje w systemie 4 dni w tygodniu po 10h i jeden dzień mam wolny. Jak powiem o ciąży to będę znowu normalnie 8h x5, więc nie spieszy mi się, bo dzień wolny mi bardzo pasuje. Dodatkowo na tym etapie niestety wszystko jest jeszcze takie kruche, nie chciałabym robić zamieszania. Raz poronilam i wtedy bardzo trudno było mi o tym informować, na szczęście wiedziała tylko najbliższa rodzinaO to podobnie właśnie chcialam.
Tuttifrutti00
Dziewuchy... No i dziś pojawily się pierwsze mdłości Zaliczyłam już bliskie spotkanie z kibelkiem Na co mąż, który właśnie wychodził do pracy "no daj całusa, kocham Cię nawet taką zarzyganą" hahaha
reklama
PsychoPatka91
Witam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
@patkaaa98 - wizyta 14.10
@Mayred91 - wizyta 14.10 priv
Powodzenia dziewczyny, za piękne widoki
@Mayred91 - wizyta 15.10 NFZ
@Shee92 - wizyta 18.10
@Mamafasolki - wizyta 18.10
@paxi_ab - wizyta 18.10