reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

A jak tam wasze podbrzusza bolą was? Mnie do tej pory pobolewalo a dziś nic więc już zaczynam sie zastanawiać czy wszytsko ok 🤦

reklama
Ja podziwiam osoby, które potrafią położyć się w dzień, chwila i śpią. Ja położę się i potrafię godzinę leżeć. Muszę być mega przemęczona/chora, żeby zasnąć.
Jaa normalnie też tak mam nie zasnę w dzień i koniec a w pierwszej ciąży mogłabym spać nom stop, pamiętam jak dziś przychodziliśmy po pracy did domu obiad zjadłam, kąpiel, mąż włączał film a ja odlatywałam, potem pobudka koło 21 i mówię to co idziemy spać na noc? 😂O weekendach nie wspomnę. A teraz chyba mam wręcz bezsenność 🙂 chociaż w sumie nie pamiętam od którego tygodnia tak miałam, ale do końca ciąży mi się utrzymało 🙂 od 30 któregoś tygodnia poszłam na zwolnienie to już w ogóle całe dnie przesypiałam.

I jak tu funkcjonować w ciągu dnia 🤣 współczuję
Daj spokój... Jestem na własnej działalności i pracuje głównie w domu, więc o tyle to mnie ratuje🤣 no i mąż który w aktualnym stanie jak wróci z pracy wybaczy, że pranie nie zrobione czy złapie za odkurzacz jak psie kłaki walają się po mieszkaniu🤣 Ale powiem szczerze, że to 4 tydzień... A ja jestem wykończona😅 te hormony dały popalić🤣

reklama
Do góry