MamaLama
Fanka BB :)
Tak się bałam o ten wynik, że mnie aż głową rozbolała. Ważne, że jest okJest okay [emoji4] gdzie nie spojrzszysz na kalkulatory to min 66% przyrostu jest okay [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak się bałam o ten wynik, że mnie aż głową rozbolała. Ważne, że jest okJest okay [emoji4] gdzie nie spojrzszysz na kalkulatory to min 66% przyrostu jest okay [emoji4]
ja byłam 1 października na becie to też poprosiła mnie o nr telefonu, zapytała czy chce dostać wiadomość o wynikach i dostałam smsa, że wyniki już są, a wcześniej mimo to, że podawałam numer nie dostawałam smsaJa byłam wczoraj i nic ma telefon nie dochodziło, tylko ciągle odświeżanie strony
Wychodzi na to, że dobrze jest poprosić o opcje SMS spróbuję następnym razemja byłam 1 października na becie to też poprosiła mnie o nr telefonu, zapytała czy chce dostać wiadomość o wynikach i dostałam smsa, że wyniki już są, a wcześniej mimo to, że podawałam numer nie dostawałam smsa
Jutro się zapytamWychodzi na to, że dobrze jest poprosić o opcje SMS spróbuję następnym razem
hahahaha idealne!!!Hahahaah co ten aliexpress naprawdę nie wiem dlaczego wyświetliła mi się ta reklama @angeliskax coś dla nas
Cześć dziewczyny! Dzisiaj zrobiłam test gdyż spóźniała mi się miesiączka i brzuch od 2 tygodni mnie pobolewał. Wróciłam z pracy i zrobiłam test z moczu popołudniowego i bach w niecała minutę 2 kreska. Jestem w wielkim szoku! Zrobiłam tydzień temu z ciekawości ze względu na ból brzuchu test 10dpo i wyszła cień cienia a po pracy widoczna kreseczka ale pod uwagę nie brałam bo za dużo godzin minęło!