reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

U mnie dalej plamienia [emoji52] zgodnie z prośbą lekarza zrobiłam dzisiaj bete i wyszła 4738 wiec wydaje sie że na te chwile jeszcze wszystko ok (w sobotę było 726 więc przyrost w normie). W poniedzialek znowu mam zbadac.
A i jak coś to w diagnostyce dostaje się juz smsa, ze wyniki są gotowe, nie trzeba juz w niecierpliwosci i w stresie co minutę odswiezac [emoji28]
O ja, to masz spoko z tym sms. U mnie jest alab i muszę odświeżać.

reklama
Zapisałam się na pierwsze USG (bo u mnie jest tak, że wizytę na potwierdzenie ciąży ma się osobno i USG osobno jak na NFZ [emoji1745]) na 25 października. [emoji16] Oby wszystko było okej. Już się nie mogę doczekać. [emoji3526]

O ja, to masz spoko z tym sms. U mnie jest alab i muszę odświeżać.
ja z Alabu dostaje info, ale... Dzisiaj idę do endokrynologa na wizytę i stwierdziłam w pracy, że sobie wydrukuje wyniki. Wchodzę na konto pacjenta, a tam badanie z 27.09 w statusie oczekiwanie. Nosz urła... A ścigałam te wyniki, więc powinny się zapisać. Musiałam dzwonić do przychodni, gdzie zostawiłam ostatnio wyniki, żeby mi podali ten durny kod kreskowy. A weź tam się dodzwon...

U mnie dalej plamienia [emoji52] zgodnie z prośbą lekarza zrobiłam dzisiaj bete i wyszła 4738 wiec wydaje sie że na te chwile jeszcze wszystko ok (w sobotę było 726 więc przyrost w normie). W poniedzialek znowu mam zbadac.
A i jak coś to w diagnostyce dostaje się juz smsa, ze wyniki są gotowe, nie trzeba juz w niecierpliwosci i w stresie co minutę odswiezac [emoji28]
Co dostałaś na plamienia?
Zaznaczałaś coś żeby dostać tego smsa? Bo ja wczoraj namiętnie do 20tej klawisz F5 naciskałam 🙈

Co dostałaś na plamienia?
Zaznaczałaś coś żeby dostać tego smsa? Bo ja wczoraj namiętnie do 20tej klawisz F5 naciskałam [emoji85]
Duphaston 3× i jakis nowy progesteron biocośtam dopochwowo ale nigdzie w aptekach nie moge tego dostac [emoji52]
Dzisiaj Pani laborantka sie mnie spytala cz nr telefonu aktualny, bo dostane smsa o wynikach. W sobote też jeszcxe po staremu odswieżałam jak nienormalna [emoji3]

Duphaston 3× i jakis nowy progesteron biocośtam dopochwowo ale nigdzie w aptekach nie moge tego dostac [emoji52]
Dzisiaj Pani laborantka sie mnie spytala cz nr telefonu aktualny, bo dostane smsa o wynikach. W sobote też jeszcxe po staremu odswieżałam jak nienormalna [emoji3]
Ooo to może u mnie jutro tez będzie 😁

Dzień dobry! Czas na nas. Zapraszam do dyskusji. :)
Cześć dziewczyny! Dzisiaj zrobiłam test gdyż spóźniała mi się miesiączka i brzuch od 2 tygodni mnie pobolewał. Wróciłam z pracy i zrobiłam test z moczu popołudniowego i bach w niecała minutę 2 kreska. Jestem w wielkim szoku! Zrobiłam tydzień temu z ciekawości ze względu na ból brzuchu test 10dpo i wyszła cień cienia a po pracy widoczna kreseczka ale pod uwagę nie brałam bo za dużo godzin minęło!

Załączniki

• 30906D64-906A-41F7-8F36-34B2BF0411C5.jpeg
    30906D64-906A-41F7-8F36-34B2BF0411C5.jpeg
    305,8 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry