reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

U mnie dalej plamienia [emoji52] zgodnie z prośbą lekarza zrobiłam dzisiaj bete i wyszła 4738 wiec wydaje sie że na te chwile jeszcze wszystko ok (w sobotę było 726 więc przyrost w normie). W poniedzialek znowu mam zbadac.
A i jak coś to w diagnostyce dostaje się juz smsa, ze wyniki są gotowe, nie trzeba juz w niecierpliwosci i w stresie co minutę odswiezac [emoji28]
O ja, to masz spoko z tym sms. U mnie jest alab i muszę odświeżać.

reklama
Zapisałam się na pierwsze USG (bo u mnie jest tak, że wizytę na potwierdzenie ciąży ma się osobno i USG osobno jak na NFZ [emoji1745]) na 25 października. [emoji16] Oby wszystko było okej. Już się nie mogę doczekać. [emoji3526]

O ja, to masz spoko z tym sms. U mnie jest alab i muszę odświeżać.
ja z Alabu dostaje info, ale... Dzisiaj idę do endokrynologa na wizytę i stwierdziłam w pracy, że sobie wydrukuje wyniki. Wchodzę na konto pacjenta, a tam badanie z 27.09 w statusie oczekiwanie. Nosz urła... A ścigałam te wyniki, więc powinny się zapisać. Musiałam dzwonić do przychodni, gdzie zostawiłam ostatnio wyniki, żeby mi podali ten durny kod kreskowy. A weź tam się dodzwon...

U mnie dalej plamienia [emoji52] zgodnie z prośbą lekarza zrobiłam dzisiaj bete i wyszła 4738 wiec wydaje sie że na te chwile jeszcze wszystko ok (w sobotę było 726 więc przyrost w normie). W poniedzialek znowu mam zbadac.
A i jak coś to w diagnostyce dostaje się juz smsa, ze wyniki są gotowe, nie trzeba juz w niecierpliwosci i w stresie co minutę odswiezac [emoji28]
Co dostałaś na plamienia?
Zaznaczałaś coś żeby dostać tego smsa? Bo ja wczoraj namiętnie do 20tej klawisz F5 naciskałam 🙈

Co dostałaś na plamienia?
Zaznaczałaś coś żeby dostać tego smsa? Bo ja wczoraj namiętnie do 20tej klawisz F5 naciskałam [emoji85]
Duphaston 3× i jakis nowy progesteron biocośtam dopochwowo ale nigdzie w aptekach nie moge tego dostac [emoji52]
Dzisiaj Pani laborantka sie mnie spytala cz nr telefonu aktualny, bo dostane smsa o wynikach. W sobote też jeszcxe po staremu odswieżałam jak nienormalna [emoji3]

Duphaston 3× i jakis nowy progesteron biocośtam dopochwowo ale nigdzie w aptekach nie moge tego dostac [emoji52]
Dzisiaj Pani laborantka sie mnie spytala cz nr telefonu aktualny, bo dostane smsa o wynikach. W sobote też jeszcxe po staremu odswieżałam jak nienormalna [emoji3]
Ooo to może u mnie jutro tez będzie 😁

Dzień dobry! Czas na nas. Zapraszam do dyskusji. :)
Cześć dziewczyny! Dzisiaj zrobiłam test gdyż spóźniała mi się miesiączka i brzuch od 2 tygodni mnie pobolewał. Wróciłam z pracy i zrobiłam test z moczu popołudniowego i bach w niecała minutę 2 kreska. Jestem w wielkim szoku! Zrobiłam tydzień temu z ciekawości ze względu na ból brzuchu test 10dpo i wyszła cień cienia a po pracy widoczna kreseczka ale pod uwagę nie brałam bo za dużo godzin minęło!

Załączniki

• 30906D64-906A-41F7-8F36-34B2BF0411C5.jpeg
    30906D64-906A-41F7-8F36-34B2BF0411C5.jpeg
    305,8 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry