reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Hahahaah co ten aliexpress 🤣🤣naprawdę nie wiem dlaczego wyświetliła mi się ta reklama @angeliskax coś dla nas 😂😂

Załączniki

• SmartSelect_20211007-171122_Facebook.jpg
    SmartSelect_20211007-171122_Facebook.jpg
    160,3 KB · Wyświetleń: 65
ja byłam 1 października na becie to też poprosiła mnie o nr telefonu, zapytała czy chce dostać wiadomość o wynikach i dostałam smsa, że wyniki już są, a wcześniej mimo to, że podawałam numer nie dostawałam smsa
Wychodzi na to, że dobrze jest poprosić o opcje SMS :) spróbuję następnym razem

U mnie też takie bladziochy [emoji6]
Gratulacje!
Cześć dziewczyny! Dzisiaj zrobiłam test gdyż spóźniała mi się miesiączka i brzuch od 2 tygodni mnie pobolewał. Wróciłam z pracy i zrobiłam test z moczu popołudniowego i bach w niecała minutę 2 kreska. Jestem w wielkim szoku! Zrobiłam tydzień temu z ciekawości ze względu na ból brzuchu test 10dpo i wyszła cień cienia a po pracy widoczna kreseczka ale pod uwagę nie brałam bo za dużo godzin minęło!

reklama
Do góry