ja mam trzecią dawkę w piątekLaski, idę jutro rano na pierwszą dawkę szczepienia. Trzymajcie kciuki, żebym sobie potem jakiś objawów nie wmawiała
reklama
MOTYLEK131996
Fanka BB :)
Tak wydaje mi się ze bardzo dobry
MOTYLEK131996
Tak bardzo dobry na mojeDziewczyny orientujecie się może czy ryzoko trisotomi 21 podstawowe 1:935 a skorygowane 1:18750 to dobry wynik? Kurcze niby mieli dzwonic jakby coś było nie tak w ciągu trzech dni i nie dzwonili, ale z ciekawości sama zaczęłam patrzeć na wyniki i głupieje. Na USG wszystko wyglądało prawidłowo. I te statystki są dla danego kraju czy takie ogólne?
DomiNikaKukakaan
Wydaje mi się, ze to świetny wynik .Dziewczyny orientujecie się może czy ryzoko trisotomi 21 podstawowe 1:935 a skorygowane 1:18750 to dobry wynik? Kurcze niby mieli dzwonic jakby coś było nie tak w ciągu trzech dni i nie dzwonili, ale z ciekawości sama zaczęłam patrzeć na wyniki i głupieje. Na USG wszystko wyglądało prawidłowo. I te statystki są dla danego kraju czy takie ogólne?
Kinga10204
Dziękuję dziewczyny już nic sama nie sprawdzam, żeby się nie denerwować mieli dzwonić nie dzwonili więc uważam, że wszystko inne też jest ok.
Iza-09
Ryzyko zmalało 20-krotnie także jest okDziewczyny orientujecie się może czy ryzoko trisotomi 21 podstawowe 1:935 a skorygowane 1:18750 to dobry wynik? Kurcze niby mieli dzwonic jakby coś było nie tak w ciągu trzech dni i nie dzwonili, ale z ciekawości sama zaczęłam patrzeć na wyniki i głupieje. Na USG wszystko wyglądało prawidłowo. I te statystki są dla danego kraju czy takie ogólne?
Hej bardzo dawno się nie odzywałam jakoś nie mogłam się zebrać żeby cokolwiek napisać. Czuje się jak kłębek nerwów przed prenatalnymi które mam 21 grudnia, schizuje bardziej niż przy pierwszym dziecku, jakoś nie potrafię się cieszyć tak w 100% tą ciąża bez potwierdzenia, że z dzidziutkiem wszystko dobrze. Ciągle mam w głowie a co jeśli coś będzie nie tak, czuje że mi odbija trochę w tej kwestii. Jutro miałam wracać do pracy po 2 tyg zwolnienia ale koleżanki kazały mi siedzieć n zwolnieniu przez coraz to częstsze przypadki pacjentów z covidem w pracy. Wiec siedzę i analizuje niepotrzebnie. Ciężko być ciężarna w tych dziwnych czasach
Stelle
Ja tak trochę od czapy ale potrzebuje pomocy jedziemy w sobotę do znajomych na "wigilijkę" i potrzebuję pomysłu na drobne prezenty dla dzieci (chcemy przeznaczyć tak około 50zl na głowę, wiem ze bez szału ale i tak przed świętami jest mnóstwo wydatków ). No i to jest tak:
chłopiec, który w styczniu kończy roczek
chłopiec 2l 3m-ce
dziewczynka, w styczniu kończy 2 latka.
Może macie jakieś sprawdzone zabawki którymi lubiły bawić się Wasze dzieci ☺ ja przez zboczenie zawodowe patrzę na same sortery, drewniane układanki i ogólnie edukacyjne zabawki
chłopiec, który w styczniu kończy roczek
chłopiec 2l 3m-ce
dziewczynka, w styczniu kończy 2 latka.
Może macie jakieś sprawdzone zabawki którymi lubiły bawić się Wasze dzieci ☺ ja przez zboczenie zawodowe patrzę na same sortery, drewniane układanki i ogólnie edukacyjne zabawki
Mi lekarka kazala iść na trzecią dawke w marcuja mam trzecią dawkę w piątek
reklama
moi kazali mo już teraz. Tym bardziej, że certyfikat kończy się mi w lutym.Mi lekarka kazala iść na trzecią dawke w marcu