reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dzień dobry [emoji3590] ja ostatnio zarywam nocki i pewnie będzie tak to świat [emoji85] w święta padnę jak mucha.. A tymczasem dziś u mnie na razie pięknie świeci słońce więc uciekam na sesje świateczne a Wam życzę miłego dnia [emoji3590]

Objawy ciążowe ustały mi całkowicie, nawet piersi nie bolą [emoji4]
Pochwal się się świątecznymi ujęciami :) oczywiście nie chodzi mi o portrety ale może robisz też jakieś plenerowe itd :) my co roku robimy sesję odkąd nasza mała jest na świecie :)

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie ciężka noc .. Tak mnie gardło bolało :/ oby to zwykły ból gardła a nie angina :( tak chciałam żebym była zdrowa przed prenatalnymi a tu bach.. Ciągle coś..
Dopijam herbatę i biorę się za sprzątanie 😇
Dzis robimy z młodym ciasteczka dla Mikołaja :) bo z mężem stwierdzilismy że do naszego młodego Mikołaj przyjdzie w niedzielę :) przynajmniej będzie miał zajęcie 😇

Mi moja endo powiedziała że jedzenie nie ma wpływu na hormony i tylko trzeba odczekać z nim po wzięciu tabletki, a tabletkę mogę brać bo powiedziała że ma wpływ na FT4 tylko, a u mnie zawsze i tak w normach wirc ok [emoji108]
Moja doktor zawsze kazała na krew nie zażywać lekarstw.. Coś lekkiego zjeść pozwala . Ale zakaz zażywania tabletki

Hej! U mnie dziś 13+3 i właśnie zwróciłam dzisiejszą gruszkę i wczorajszą kolację :/ Czego nie zjem, to boli mnie żołądek. Nie mam już pomysłu. Miłego dnia Wam!

Dziewczyny myślicie że jak znowu spadłam z wagi to lekarz może skierować mnie np na oddział albo coś?? Ostatnio schudłam w ciągu paru dni 1,5kg.. Teraz znowu.. Ostatnim razem mówił że rozumie ale żebym starala się więcej jeść.. Bo brzuch w cm rośnie.. Ale waga spada..

reklama
Dziewczyny myślicie że jak znowu spadłam z wagi to lekarz może skierować mnie np na oddział albo coś?? Ostatnio schudłam w ciągu paru dni 1,5kg.. Teraz znowu.. Ostatnim razem mówił że rozumie ale żebym starala się więcej jeść.. Bo brzuch w cm rośnie.. Ale waga spada..
Moja waga stoi w miejsu. Doktor powiedzial ze dopoki dziecko sie dobrze rozwija to nie ma co sie martwic

Do góry