Genadia
Fanka BB :)
RozumiemWłaśnie aktualnie plenerów całkowicie nie, tylko studio i same rodzinne [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RozumiemWłaśnie aktualnie plenerów całkowicie nie, tylko studio i same rodzinne [emoji85]
A jak wyniki krwi: żelazo, hemoglobina? Jeśli są w porządku to chyba nie ma podstaw by iść do szpitala?Dziewczyny myślicie że jak znowu spadłam z wagi to lekarz może skierować mnie np na oddział albo coś?? Ostatnio schudłam w ciągu paru dni 1,5kg.. Teraz znowu.. Ostatnim razem mówił że rozumie ale żebym starala się więcej jeść.. Bo brzuch w cm rośnie.. Ale waga spada..
Ja schudłam 2,5 kg od początku ciąży i położna mówiła, że czasami tak się zdarza na początkuDziewczyny myślicie że jak znowu spadłam z wagi to lekarz może skierować mnie np na oddział albo coś?? Ostatnio schudłam w ciągu paru dni 1,5kg.. Teraz znowu.. Ostatnim razem mówił że rozumie ale żebym starala się więcej jeść.. Bo brzuch w cm rośnie.. Ale waga spada..
Mi akurat na wkładce do kąpieli będzie zależało, bardzo ułatwiło mi kąpanie młodej... Ale taka zwykła, pierwszą mieliśmy z gąbki, mimo, że pomocna, strasznie dużo wody wchłaniała i się szybko wychładzała, drugą kupiliśmy z materiału naciągany na drucik - super nam się sprawdziładokładnie
Moja przyjaciółka ostatnio zasypuje mnie pytaniami: czy to kupić?
I dobrze, bo gdybym ja miała w otoczeniu taką osobę pewnie zaoszczędziłabym naprawdę duzo kasy. A tak dużo rzeczy (np. wkładka do wanienki, której do tej pory nie mogę przeżyć mimo że kosztowała 20 zł) oddawałam albo sprzedawałam na jakimś olx
![]()
Ja schudłam 2kg, a teraz powoli waga wraca do tej przed ciąża. Też się trochę martwię, jem normalnieDziewczyny myślicie że jak znowu spadłam z wagi to lekarz może skierować mnie np na oddział albo coś?? Ostatnio schudłam w ciągu paru dni 1,5kg.. Teraz znowu.. Ostatnim razem mówił że rozumie ale żebym starala się więcej jeść.. Bo brzuch w cm rośnie.. Ale waga spada..
Można montować. Są adeptery które łącza właściwie każdy fotelik z wozkiemCzyli fotelika nie można było zamontować do wózka?