reklama
Angiee
Fanka BB :)
O matko, współczuję, miałam to samo Siniak na połowę brzucha, ale już na szczęście zniknął. Tylko przez tydzień miałam problem, gdzie się wbijaćCześć dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja jakoś niefortunnie zrobiłam sobie dzisiaj zastrzyk z heparyny. Jak wyjęłam igłę to w miejscu wklucia pojawiła się ogromną kropla krwi, teraz wyszedł spory siniak taki podłużny. Chyba wbilam się w jakaś żyłkę albo coś pół brzucha mam obolałe przez to
Anolik
dodałam sobie w aplikacji, ze spodziewam się dziecka, mam już dodaną córkę i może dlatego nic mi nie przyszło ale oliwkę używałam w pierwszej ciąży, bardzo fajnaDziewczyny, zapomniałam Wam powiedzieć. Zarejestrowałam się w aplikacji rosmana do programu rossnę (można będąc w ciąży, podaję się datę porodu, spodziewaną) I dostalam do kupienia za grosz oliwkę pielęgnacyjna przeciw rozstępom Zobacz załącznik 1343050
DomiNikaKukakaan
Ja tez jestem zarejestrowana wcześniej . Kupuje regularnie szampon babydream i krem do twarzy
Passtelova
Ja nic nie dostałam, a miałam dostać kupon na pampersydodałam sobie w aplikacji, ze spodziewam się dziecka, mam już dodaną córkę i może dlatego nic mi nie przyszło ale oliwkę używałam w pierwszej ciąży, bardzo fajna
Aniqa1
Ja mam zgrubienia praktucznie po kazdym wkluciu i caly brzuch w siniakach. Zastrzyki robi i maz i juz od kilku dni nie ma gdzie kluc, bo gdzie nie dotknie to sa zgrubienia.Jeśli to skierowanie od lekarza NFZ to nie bedziesz nic płacić
A co to oznacza w praktyce? Istnieje jakieś zagrożenie? Nie znam się na tym
Daj spokój, cała powierzchnia tego siniaka jest taka wypukła i twarda wygląda to strasznie
Angiee
Oj, a robisz od początku ciąży czy już wcześniej musiałaś? Bo w sumie to dopiero kilka tygodni i jak masz wszędzie zgrubienia to trochę dziwne. Może macie złą technikę robienia zastrzyków?Ja mam zgrubienia praktucznie po kazdym wkluciu i caly brzuch w siniakach. Zastrzyki robi i maz i juz od kilku dni nie ma gdzie kluc, bo gdzie nie dotknie to sa zgrubienia.
Jetkaa
Cześć dziewczyny, ja dziś czuje się dużo lepiej niż wczoraj.. Aż się bałam o siebie.
Dziś wzięło mnie na rozgladanie się za wyprawka dla dzidziola wiem ze jeszczę nic nie kupię na bank, ale łapie się na tym że dużo czasu spędzam czytając opinie na temat wyprawki dla dziecka masakra.. Może od stycznia/lutego zacznę coś kupować
Mam ubranka co prawda na chłopca po zmarłym synku.. Ale nie chce ubierać dziecka w te ubranka.. Te ubranka spakuje w worek i zostawię.. Poporstu...
Dziś wzięło mnie na rozgladanie się za wyprawka dla dzidziola wiem ze jeszczę nic nie kupię na bank, ale łapie się na tym że dużo czasu spędzam czytając opinie na temat wyprawki dla dziecka masakra.. Może od stycznia/lutego zacznę coś kupować
Mam ubranka co prawda na chłopca po zmarłym synku.. Ale nie chce ubierać dziecka w te ubranka.. Te ubranka spakuje w worek i zostawię.. Poporstu...
Mama_n.s.
no to u nas właśnie już bez stresu bo parka w domu bo też bym chciała jedno i druga płeć miećNo, u mnie to samo Kompromis na 3! Chyba ze 3 chłopacy beda to spróbujemy 4 raz zebym miała swoja córeczkę xD
W ogóle to ja mam 13+5 i chyba nigdy nie przestanie mi być niedobrze....dzisiaj jadąc autem musiałam stanąć na poboczu bo prowadzić nie mogłam już normalnie....
reklama
Mama_n.s.
bo to PL kurw! Teraz tylko i wyłącznie covid nawet jak małe dziecko dusi się na sorze to i tak 4 h czekania i leku nie dadzą tylko pytają czy nie zabrałeś ze sobą czegoś na gorączkę. Dodatkowo w dupie mają leczenie dopóki nie przyjdą 2 wyniki na ujemnego covida....Wyobrazcie sobie, że moja babcia rano została napadnięta i pobita. Po 11 znalazł ją ledwo żywą moj wujek, który wezwal policje i pogotowie. Do teraz nie miała zrobionego tomografu. Dopiero co ją wzieli na badanie. Po prawie 11h. Paranoja... jeszcze zeby to była mloda osoba ok, ale starsza? Gdzie schorowana i nie wiadomo czy cos sie nie dzieje w głowie...? Makabra.