reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Wyobrazcie sobie, że moja babcia rano została napadnięta i pobita. Po 11 znalazł ją ledwo żywą moj wujek, który wezwal policje i pogotowie. Do teraz nie miała zrobionego tomografu. Dopiero co ją wzieli na badanie. Po prawie 11h. Paranoja... jeszcze zeby to była mloda osoba ok, ale starsza? Gdzie schorowana i nie wiadomo czy cos sie nie dzieje w głowie...? Makabra.
O masakra. Dużo zdrowia Babci !!!

reklama
Wyobrazcie sobie, że moja babcia rano została napadnięta i pobita. Po 11 znalazł ją ledwo żywą moj wujek, który wezwal policje i pogotowie. Do teraz nie miała zrobionego tomografu. Dopiero co ją wzieli na badanie. Po prawie 11h. Paranoja... jeszcze zeby to była mloda osoba ok, ale starsza? Gdzie schorowana i nie wiadomo czy cos sie nie dzieje w głowie...? Makabra.
Ich trzeba postraszyc.. Zrobić jazgot.. Bo tak to im się nie spieszy.. A nie daj Boże coś w głowie się podziało.. Kto odpowie?? Oni? Mnie przeraża że mamy 21wiek a szpitale powiatowe zachowują się jak za czasów sredniowiecza

Takich gnoi to tylko do odstrzału! Mam nadzieję, że babcia wyjdzie z tego a sku***wiela/i dorwą i porządnie ukarają!

Dokładnie, mnie wstyd ze w ogole kaza jej tyle czekać. Napisałam kuzynce zeby do Wojewódzkiego nfz napisać skargę i podlozyc kopie dokumentów. Tam bedzie napisane o ktorej została przyjęta, o której zrobili badania pewnie już nie napiszą, ale coś zrobić trzeba bo to skandal. Tak jak ja napisalam do rzecznika spraw obywatela skargę na przychodnie w której przyjęli mojego meza. Na początku nie chciałam tego robić, ale stwierdzilam ze tak być nie może. Dostalam odpowiedz (bo emaila napisalam) ze przyjrzą się temu i ze przepraszają bo nie mają prawa nie przyjac pacjenta bez testu jesli jest podejrzenie ospy czy innej choroby zakaźnej. Ani w ogóle. Każdy pacjent ma byc leczony czy to szczepiony czy nie. 😒

Wczoraj ogłądałam na instagramie filmiki jakiś amerykańskich rodzin, które przebijały balony i w zaleznosci od koloru konfetti dowiadywali sie co im sie urodzi. Najlepsze byly własnie dwie babeczki, obie miały po dwóch synow i sie okazało ze urodzi im sie trzeci- ich miny mówiły same za siebie, takie biedne zrezygnowane i zawiedzione
emoji3.png
Haha to wyobraź sobie że moja siostra urodziła pięciu synów 🙈

Dziewczyny jak u Was z kłuciem czy bólem brzucha? Bo ja dzisiaj czuje dość mocne kłucia i myślę czy jest ok.. zaczęłam 12 tydzień.
Mnie też od kilku dni kłuje. Dziś skończyłam 14tc.

Proszę o wpisanie mnie na połówkowe 17.01 🙏☺️

Trzeba było powiedziec "nie, bocian nam w prezencie przyniósł te dzieciatko" 🤣 Jezu, można po 2 cesarkach miec 3 dziecko, nie widzę sensu.sie tłumaczenia nawet. Wiem ze juz 4 cc moze byc wątpliwa, bo lekarze sie wtedy boją ale są ludzie którzy jednak wpadają i mają tą 4 i żyją...
Niepokalane poczęcie 🙈 anioł zstąpił z nieba i ogłosił 🙈 😂

Ja do kuchni w ogóle od dobrego tygodnia nie wchodzę bo od razu mam odruch wymiotny...
Ostatnio jak otworzyłam lodówkę to mnie szarpało na wszystkie strony.. A okazało się, że półtora tygodnia temu mój małżonek na szybko schował patelnie do piekarnika z resztą pieczarek na zapiekanki [emoji3061] zakwitły... Wyobraźcie sobie ten smród i moje zdziwienie [emoji3061][emoji15]

Ostatnio jak otworzyłam lodówkę to mnie szarpało na wszystkie strony.. A okazało się, że półtora tygodnia temu mój małżonek na szybko schował patelnie do piekarnika z resztą pieczarek na zapiekanki [emoji3061] zakwitły... Wyobraźcie sobie ten smród i moje zdziwienie [emoji3061][emoji15]
O kurde, to nieźle [emoji23]
Ja bym chyba tego nie przetrwała [emoji1785][emoji2961]

reklama
Straszne to jest, ale w naszym kraju jest niestety straszna znieczulica [emoji3525] mam nadzieję że z babcią wszystko dobrze [emoji846]

A jeśli chodzi o ten nasz nieszczęsny rząd to niestety najwięcej na temat ciała kobiet i ich dzieci mają do powiedzenia osoby, które nie mają pojęcia o rodzicielstwie czy nawet małżeństwie [emoji3525] i dopóki Kaczor i Godek rządzą to tak będzie i to jest straszne [emoji3525]

Do góry