reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Wyobrazcie sobie, że moja babcia rano została napadnięta i pobita. Po 11 znalazł ją ledwo żywą moj wujek, który wezwal policje i pogotowie. Do teraz nie miała zrobionego tomografu. Dopiero co ją wzieli na badanie. Po prawie 11h. Paranoja... jeszcze zeby to była mloda osoba ok, ale starsza? Gdzie schorowana i nie wiadomo czy cos sie nie dzieje w głowie...? Makabra.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla babci ❤😚

Mnie cofnęło jak zobaczyłam co mój 17 latek w tydzień uhodowal w pokoju …. Bo przecież po co wynosić naczynia ? Po co wywalać ogryzki i skórki ?? 👿👿👿👿

Ostatnio jak otworzyłam lodówkę to mnie szarpało na wszystkie strony.. A okazało się, że półtora tygodnia temu mój małżonek na szybko schował patelnie do piekarnika z resztą pieczarek na zapiekanki [emoji3061] zakwitły... Wyobraźcie sobie ten smród i moje zdziwienie [emoji3061][emoji15]
No mojego to ja bym zamordowała za to.

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@angeliskax - wizyta 03.12
@Mamamonia88 - wizyta 03.12 prenatalne

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Eevee - wizyta 06.12 prenatalne
@mfifi04 - wizyta 06.12 prenatalne
@Kundlica - wizyta 06.12 prenatalne
@Lilkafil - wizyta 06.12 nifty pro
@Hankaa - wizyta 07.12
@Aga0502 - wizyta 08.12
@weronika9196 - wizyta 08.12
@Mimi94 - wizyta 08.12 prenatalne
@Bosiek - wizyta 08.12 prenatalne
@meth - wizyta 08. 12
@Jetkaa - wizyta 09.12 prenatalne
@DomiNikaKukakaan - wizyta 09.12
@Florestyna - wizyta 09.12 prenatalne
@Eevee - wizyta 09.12
@Sorcia - wizyta 09.12
@Sorcia - wizyta 10.12
@guziczek80 - wizyta 10.12 prenatalne
@Bosiek - wizyta 10.12 prenatalne
@MamaTosi16 - wizyta 10.12
@Lilka92 - wizyta 10.12 prenatalne
@Hmmmm - wizyta 13.12
@Bosiek - wizyta 14.12 patologia ciąży
@Hankaa - wizyta 14.12 prenatalne
@Florestyna - wizyta 14.12
@Magdalena09 - wizyta 14.12 prenatalne
@Mimi94 - wizyta 14.12
@joszka - wizyta 14.12
@Katarzyna542 - wizyta 14.12
@zaskoczONA - wizyta 15.12
@jul252 - wizyta 15.12
@Paulina_N - wizyta 16.12
@Mama_n.s. - wizyta 16.12
@Hmmmm - wizyta 16.12
@Katarzyna542 - wizyta 17.12 prenatalne
@Bosiek - wizyta 17.12 NFZ
@Passtelova - wizyta 17.12
@angeliskax - wizyta 17.12 nfz
@Jetkaa - wizyta 20.12
@Iza-09 - wizyta 20.12
@Anolik - wizyta 21.12
@Aniaaq - wizyta 22.12 prenatalne
@Lunka85 - wizyta 22.12 prenatalne
@MamaLama - wizyta 22.12
@paxi_ab - wizyta 27.12
@Bosiek - wizyta 28.12 priv
@PsychoPatka91 - wizyta 03.01
@Hmmmm - 03.01 usg połówkowe
@Anolik - wizyta 04.01
@chucherko - wizyta 04.01
@Bosiek - wizyta 10.01 NFZ
@Bosiek - wizyta 25.01 priv
@angeliskax - wizyta 12.01 połówkowe
@angeliskax - wizyta 14.01 nfz
@jul252 - wizyta 17.01 połówkowe
@MamaLama - wizyta 28.01 połówkowe

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać ✊🏼✊🏼

Wyobrazcie sobie, że moja babcia rano została napadnięta i pobita. Po 11 znalazł ją ledwo żywą moj wujek, który wezwal policje i pogotowie. Do teraz nie miała zrobionego tomografu. Dopiero co ją wzieli na badanie. Po prawie 11h. Paranoja... jeszcze zeby to była mloda osoba ok, ale starsza? Gdzie schorowana i nie wiadomo czy cos sie nie dzieje w głowie...? Makabra.
o rany.. Życzę dużo zdrowia dla babci. Gdzie została napadnięta? W domu? A szpitale to faktycznie trzeba ganiać, bo to co się dzieje to jest masakra.

A naszym marzeniem jest mieć najmniej 3. Max 4 dzieci. Wszyscy maja problem z tym, bo po co NAM TYLE dzieci. Wystarczy dwójka A najlepiej to jedno i tyle, bo trzeba wracac do pracy. Wlasnie słowa mojej mamy jak i tesciowej... 😒
ja chciałam mieć zawsze trójkę, mąż się waha między dwójką a trójką, mówi że zovaczy jak będzie po dwójce ;)
Ale niestety wszystko uzależniam teraz od sytuacji jaka będzie w naszym kraju. Cieszę się że będę miała teraz tą "obowiązkową" dwójkę póki jeszcze jako tako można w tą ciążę zachodzić 🙈

reklama
Do góry