reklama
Lilka92
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszegoPowodzenia na wizytach, czekam na wieści
Dziś ja kończę 30 ale jednocześnie zaczynam drugi trymestr, więc nie czuje jakieś tragedii co do wieku. Moje największe marzenie noszę pod sercem
Iza-09
Ja tak mam rzeczywiście brzuch przestał być napompowany, piersi tez przestały boleć tylko ze ja w środę będę już w 14 tcJa właśnie jestem po badaniu nifty pro... teraz czekanie na wyniki... Pytanie czy są tu dziewczyny którym objawy zanikły? Ja mam tak ze piersi czuje tylko przy dotyku , nudności już nie mam, brzuch już nie jest napompowany ( ale mam problem z glukoza dlatego muszę pilnowac diety)...jedyne co mam to w nocy na siku wstaje 2 razy, wizytę mam 9.12 I nie chce szaleć i latac na badanie bo może to wszystko normalne ... dziś mam 11+3 .
Paulina_N
Witam dziewczyny, ja już po prenatalnych Z USG i testu pappa i bety wszystko bardzo dobrze, żadnych podejrzeń, wszystko rozwija się super, dzidzia tak brykała że serduszka nie mogliśmy na początku złapać, ale za to dostała punkt no i najważniejsze już można spekulować o płci, prawdopodobnie będzie dziewczynka według USG 12+6 i mamy już 6,67 cm, najważniejsze że wszystko jest dobrze, bo wystraszyłam się tymi bólami brzucha w piątek
DomiNikaKukakaan
Wszystkiego najlepszegoPowodzenia na wizytach, czekam na wieści
Dziś ja kończę 30 ale jednocześnie zaczynam drugi trymestr, więc nie czuje jakieś tragedii co do wieku. Moje największe marzenie noszę pod sercem
Genadia
Wszystkiego najlepszego!Powodzenia na wizytach, czekam na wieści
Super! Gratulacje!Witam dziewczyny, ja już po prenatalnych Z USG i testu pappa i bety wszystko bardzo dobrze, żadnych podejrzeń, wszystko rozwija się super, dzidzia tak brykała że serduszka nie mogliśmy na początku złapać, ale za to dostała punkt no i najważniejsze już można spekulować o płci, prawdopodobnie będzie dziewczynka według USG 12+6 i mamy już 6,67 cm, najważniejsze że wszystko jest dobrze, bo wystraszyłam się tymi bólami brzucha w piątek
Florestyna
Uff dziewczynki to mnie uspokoiłyście że objawy i Wam mijają w takim razie cierpliwie czekam do 9.12 na prenatalne wcześniej mam nadzieje ze dostane wyniki z nifty pro I też będę spokojniejsza
MiMi86
Hankaa
Wszystkiego najlepszego mamuśkaPowodzenia na wizytach, czekam na wieści
reklama
Hankaa
Często sprawdzasz? Ja skusiłam się na detektor używkę i chyba jest do kitu.. jeszcze nie przystawie i pokazuje jakieś kosmiczne cyfry ponad 200 chyba trafiłam na zloma.. trzy razy szukałam i nie znalazłam, szczerze mówiąc niepotrzebny stres.. oczywiście teraz czekam do wizyty bo siedzi na głowie..Co do objawow dziś mam 11+3, piersi w ogóle nie bolą... Nie wymiotuje. Żołądek troszkę boli. Ale mdłości już nie mam.. A serce pika jutro jade oddać krew na pappe..