reklama
Moze bostonka? Ona najczęściej jest zlokalizowana w okolicy rak i stóp. Choc wiadomo, sa wyjątki od reguły. Na to niestety nie byliśmy szczepieniDzisiaj 11+6!
Z złych wieści, to chyba moj kochany mężulek dostał ospę albo odrę. Całe szczęście, że ja przechodziłam to w życiu. Ale trochę dziwne, bo niby był szczepiony. Moze to jednak coś innego podobnego do ospy. Dowiemy sie, probuje sie dostac do lekarza. Oby to nie było jakieś powikłanie pocovidowe bo akurat moja kolezanka miala takie powiklanie ze ja wysypało na całych rękach. A u niego wlasnie są dłonie, i głowa....
A z dobrych to blisko już sroda, i zaczyna się moj ulubiony miesiac! Czerwony, świąteczny grudzień i prenatalne!!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Passtelova
Fanka BB :)
Powodzenia na wizytach, czekam na wieści
Dziś ja kończę 30 ale jednocześnie zaczynam drugi trymestr, więc nie czuje jakieś tragedii co do wieku. Moje największe marzenie noszę pod sercem
Dziś ja kończę 30 ale jednocześnie zaczynam drugi trymestr, więc nie czuje jakieś tragedii co do wieku. Moje największe marzenie noszę pod sercem
Spełnienia Marzeń ❤Powodzenia na wizytach, czekam na wieści
@PsychoPatka91 jak sytuacja? Jak sie czujesz?
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
MamaLama
Wszystkiego najlepszego. Pamiętaj, wiek to tylko liczba, ważne jak się czujesz [emoji3]Powodzenia na wizytach, czekam na wieści [emoji3590]
Dziś ja kończę 30 [emoji85] ale jednocześnie zaczynam drugi trymestr, więc nie czuje jakieś tragedii co do wieku. Moje największe marzenie noszę pod sercem [emoji3590]
Jetkaa
Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeńPowodzenia na wizytach, czekam na wieści
Passtelova
Zanim zaszłam w ciążę, zbliżającą się trzydziestka spędzała mi sen z powiek. Bałam się, że coś mi ucieka, że z każdym rokiem o dziecko będzie coraz trudniej. Dziś mam tyle spokoju w sobie, że cieszę się na jutroWszystkiego najlepszego. Pamiętaj, wiek to tylko liczba, ważne jak się czujesz [emoji3]
reklama