reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Czasem słychać u mnie nawet dwa tetna.. Moje i dziecka.. Trzeba się wsłuchać.. Mi na początku też długo schodziło z znalezieniem tetna.. Teraz dzidzia rano jest po lewej stronie dokładnie na lini blizny po cc.. Czyli dość nisko jeszcze :)
Tylko że np ten co ja mam pisze ze o9tyg a może ten Twój np od 12tego?
Kochana na spokojnie. To ma być dla spokoju a nie żebyś się bardziej nakręciła :) może schowaj detektor na chwilę niech dzidzia podrośnie.
Tak zrobiłam, już jest schowany. 😁 Nie będę się denerwować, ale nie ukrywam że chciałabym podglądnąć malucha czy wszystko ok :) mąż skwitował że na pewno chciałabym mieć podgląd 24 na dobę.. a najlepiej to na tv zaraz za Polsatem hehehe chyba ma rację 😁😁😍

@PsychoPatka91 jak sytuacja? Jak sie czujesz?
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Hej hej, dzięki, że pytasz. Udało mi się dostać do kliniki, usg zrobili Kropek śmiga jak ta lala, serducho bije 😍 skąd ta krew nie wiadomo. Dostałam immunoglobuline bo mam 0Rh- grupę krwii. I się okazuje, że jak w 8tyg miałam plamienia to też powinnam dostać zastrzyk, a moja gin mnie olała... Wiec szukam nowej

ojej ciekawe co to może być. Zdrówka dla Was! Ja też czekam na grudzień, same przyjemne spotkania. 11 grudnia robię mężowi 30-tke na 20 osób 🤕 już się boję, ale muszę wszystko rozplanować, menu zakupy itd i dam radę 💪
Ja teraz mialam gosci w weekend. 2 dni z rzedu. Ogarnac tylu gosci, obiad, kawa i 2 chrzesniakow ❤
Hej hej, dzięki, że pytasz. Udało mi się dostać do kliniki, usg zrobili Kropek śmiga jak ta lala, serducho bije 😍 skąd ta krew nie wiadomo. Dostałam immunoglobuline bo mam 0Rh- grupę krwii. I się okazuje, że jak w 8tyg miałam plamienia to też powinnam dostać zastrzyk, a moja gin mnie olała... Wiec szukam nowej
Ojoj ciesze sie. Martwilam sie. Najwazniejsze ze wszystko dobrze. A ktory masz teraz tydzien?
A co to za zastrzyk? Dlaczego sie go podaje?

Tak zrobiłam, już jest schowany. 😁 Nie będę się denerwować, ale nie ukrywam że chciałabym podglądnąć malucha czy wszystko ok :) mąż skwitował że na pewno chciałabym mieć podgląd 24 na dobę.. a najlepiej to na tv zaraz za Polsatem hehehe chyba ma rację 😁😁😍
Ja mam ten sam detektor, też używany. On chyba nie jest zły, tylko po prostu jest jeszcze za wcześnie :D A tętno powyżej 200 to moim zdaniem wykrywa po prostu Twoje i dziecka, ja też tak mam. Używałam kilka razy i szczerze mówiąc ciężko stwierdzić, co ja znalazłam 😅 Bo owszem, wyświetlacz pokazywał tętno takie, jakie ma dziecko, ale nie było tego charakterystycznego dźwięku pociągu. Wydaje mi się, że to po prostu jeszcze za wcześnie. Ja też mam kilka kg nadwagi to już w ogóle ciężko mi wykryć. Dlatego na razie ten detektor schowałam i tyle ;)

reklama
Powodzenia na wizytach [emoji110][emoji110]
Byłam dzis na pobraniu krwi, dzis badania tarczycowe. W srode mam endokrynologa. Zobaczymy czy TSH spadło.

Co do objawow to czuje sie bardzo dobrze, bola mnie tylko piersi przy zdjeciu stanika.
Ja podobnie jak Ty - jutro badania a pojutrze endo [emoji4]

@Passtelova samych najlepszości! Chociaż swój największy prezent już chyba w pewnym stopniu dostałas [emoji3059]

Do góry