reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

A ja się wkurzyłam... Miałam dzisiaj więcej sio więc wybrałam się do galerii, idziemy jutro do rodzicow a mnie wszystkie spodnie już uwierają i chciałam coś kupić. Zaczęłam od sinsaya ale u nas nie ma tego działu ciazowego 😕 więc klops. Potem poszłam do HM. Tam nie dość że cena tych spodni ciazowych zwala z nóg to na dodatek największy dostępny rozmiar to M. Ja mam szerokie biodra i w ogóle mi się przytyło jeszcze przed ciąża więc L musi być obowiązkowo 🙈 myślałam że chociaż buty kupię w CCC, ale botki które mi się spodobały nie były objęte promocją a poza tym były z takiego zamszu i niby nowe, niby lasocki a już w kartonie były jakieś białe otarcia i wyglądało to średnio 😕 miałam się fajnie obkupić a wróciłam ostatecznie z jegginsami z pepco 🥴

reklama
A ja się wkurzyłam... Miałam dzisiaj więcej sio więc wybrałam się do galerii, idziemy jutro do rodzicow a mnie wszystkie spodnie już uwierają i chciałam coś kupić. Zaczęłam od sinsaya ale u nas nie ma tego działu ciazowego 😕 więc klops. Potem poszłam do HM. Tam nie dość że cena tych spodni ciazowych zwala z nóg to na dodatek największy dostępny rozmiar to M. Ja mam szerokie biodra i w ogóle mi się przytyło jeszcze przed ciąża więc L musi być obowiązkowo 🙈 myślałam że chociaż buty kupię w CCC, ale botki które mi się spodobały nie były objęte promocją a poza tym były z takiego zamszu i niby nowe, niby lasocki a już w kartonie były jakieś białe otarcia i wyglądało to średnio 😕 miałam się fajnie obkupić a wróciłam ostatecznie z jegginsami z pepco 🥴
na hm online jest -20% i nie płaci się dodatkowo za dostawę dziś. Jak też nie mogłam nic w CCC wczoraj z butów wybrać, w końcu kupiłam w innym sklepie. A leginsy w Lidlu ;-)

Mi już jak rodziłam w sumie przy ktg kazała się wiercić i sama mi brzuchem szarpała no bo młoda poszła w kinie chyba i się przestraszyla doktorka odczytu i chciała mnie na CC kłaść ale przyszła druga wymęczyła dziecko 10 minut i powiedziała że tu poród a ono sobie spać poszło w najlepsze

reklama
Hej dziewczyny, jak samopoczucie? Byliśmy w weekend w Polsce, odwiedziliśmy McDonald's 😄, mąż skusił się na Drwala podwójnego 😅 powiem Wam ,że jest moc 🔥🔥😁.
U mojego brata wszyscy mają covid 🙄, więc nie widzieluśmy się z nimi.
Miłej niedzieli ☀️☀️☀️

@Kundlica super, że z kropkiem wszyscy dobrze ❤, miałaś bardzo stresujący tydzień 🙈

Do góry