reklama
Hmmmm
Fanka BB :)
Ja w ogóle nie jestem typem biegającym po sklepach - wolę on-line, in real zobaczyć rzeczy droższe... Tak już obejrzałam wózek...Hej [emoji3590] ja się melduję, że już w domu.. Obeszło się na strachu, ale cieszę się, że wszystko gra! Totalnie ominął mnie BF ale mam nadzieję że Wy chociaż zadowolone z zakupow [emoji3590]
Partner chyba dał się przekonać, aby przeprowadzać się za 2-3lata nie teraz...
I z okazji BF na allegro kupiłam zestaw butelek do karmienia malucha partnerowi na prezent na święta (sam stwierdził, że nie ma co wymyślić, a to mu się nawet spodobało - w końcu to głównie on będzie karmił butlą, ja swoją mam zawsze przy sobie)
Mimi94
Jestem po najdziwniejszej nocy...
Mój mąż zaczął dla mnie śmierdzieć czosnkiem... Jak kolwiek głupio to nie zabrzmi... [emoji23]
Wykąpany, wypachniony a jak tylko wszedł do pokoju poczułam czosnek... Leży obok a mi się zbiera na wymioty bo czuje od niego czosnek.. (oczywiście nie jadł nic z czosnkiem)... Jest to taka przykra sprawa, że masakra... Macie/miałyście kiedyś coś podobnego?? Nie mam pojęcia jak sobie z tym radzić... Chyba będzie biedak spał na kanapie w salonie..
Mój mąż zaczął dla mnie śmierdzieć czosnkiem... Jak kolwiek głupio to nie zabrzmi... [emoji23]
Wykąpany, wypachniony a jak tylko wszedł do pokoju poczułam czosnek... Leży obok a mi się zbiera na wymioty bo czuje od niego czosnek.. (oczywiście nie jadł nic z czosnkiem)... Jest to taka przykra sprawa, że masakra... Macie/miałyście kiedyś coś podobnego?? Nie mam pojęcia jak sobie z tym radzić... Chyba będzie biedak spał na kanapie w salonie..
Ostatnia edycja:
Stelle
Oo, wszystkiego najwspanialszego!Hej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 lat niewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu ❤
Oczywiscie wyskoczyła mi opryszczka
Milej niedzieli mamuski
Co do opryszczki to mnie wyskoczyła przedwczoraj, ale jest na tyle mało upierdliwa że nawet nie szukałam niczego dozwolonego do smarowania. Myślę że jeszcze 2-3 dni i zniknie ☺
U mnie od wczoraj wieczora ciche dni z małżem... Obraża się jak dziecko poszło o wymianę opon i chodzi teraz nadąsany ja z kolei przestałam się jakoś ciazowo czuć dobrze ze juz jutro wizyta bo pewnie i tak musiałabym przyspieszyć. Ale nawet nie wyobrażacie sobie jak się boję
Mam w domu tribiotyk wiec nim posmarowałamOo, wszystkiego najwspanialszego!
Co do opryszczki to mnie wyskoczyła przedwczoraj, ale jest na tyle mało upierdliwa że nawet nie szukałam niczego dozwolonego do smarowania. Myślę że jeszcze 2-3 dni i zniknie ☺
U mnie od wczoraj wieczora ciche dni z małżem... Obraża się jak dziecko poszło o wymianę opon i chodzi teraz nadąsany ja z kolei przestałam się jakoś ciazowo czuć dobrze ze juz jutro wizyta bo pewnie i tak musiałabym przyspieszyć. Ale nawet nie wyobrażacie sobie jak się boję
DomiNikaKukakaan
Wszystkiego najlepszego !!!Hej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 lat niewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu ❤
Milej niedzieli mamuski
Genadia
Wszystkiego najlepszegoHej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 lat niewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu ❤
Milej niedzieli mamuski
Jej ale sytuacja! Jednak te ciążowe zmysły płatają nam figle oby szybko minęło bo szkoda mężaJestem po najdziwniejszej nocy...
@Kundlica cieszę się, że już jest dobrze. Musiałaś się bardzo wystraszyć
MamaLama
Wszystkiego najlepszegoHej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 lat [emoji36] niewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu [emoji173]
Oczywiscie wyskoczyła mi opryszczka [emoji36]
Milej niedzieli mamuski [emoji39]
Piszecie o drażniących zapachach, też tak mam. Smak też się zmienił. Jem np ostre i nie czuję, żeby było ostre.. a mój mąż, który ostre je normalnie, ledwo to zjada [emoji50]
Dodam, że wcześniej lekko ostre było dla mnie strasznie ostre [emoji38]
Magdalena09
Wszystkiego najlepszego [emoji4]Hej u mnie weekend urodzinowy. Kończe 30 lat [emoji36] niewiem kiedy to zlecialo. Ale jestem szczesliwa ze najwazniejszy prezent mam w brzuchu [emoji173]
Oczywiscie wyskoczyła mi opryszczka [emoji36]
Milej niedzieli mamuski [emoji39]
A u nas dzisiaj w końcu pojawił się pierwszy śnieg, sypie od rana [emoji846]
Dziś mam jakiś gorszy dzień, pobolewa mnie podbrzusze, nie wiem czy to przez to że wszystko się rozciąga czy może przez wzdęcia które czasem mnie łapią ale nie mam dzisiaj mocy na nic [emoji3525] a do wizyty jeszcze 2 tygodnie.. ale nie ma co się martwić, bo przecież wszystko jest ok, najważniejsze pozytywne myślenie [emoji4]
reklama
Jetkaa
Hej, u nas wczoraj zlecieli się goście na Andrzejki.. Także do 1w nocy nie spałam.. Mój mąż nie pije wogole.. Jestem z nim 9lat i widziałam go pijanego z 4razy.. Wczoraj był 5ty. A że mąż nie pije, wczoraj miał smaka.. Wymiotował cała noc.. Dziewczyny. On do jednej miski ja do drugiej.. Myślałam że go uduszę. Normalnie ogólnie nie jestem delikatna że ten smród wymiotów na mnie działa. Ale odkąd jestem w ciąży to wogole mogła bym stracić węch.. Mój żołądek od wczoraj znowu jest biedny.. Teraz się z mężem smiejemy.. Ale normalnie wczoraj byłam taka zła...