Nie trzeba na czczo do pappa
ja miałam tydzień wcześniej pobieraną krew a potem USG, ale to tylko dlatego że na USG się okazało ze dzidzia za mała i lepiej wykonać badanie tydzień później. W innym wypadku miałabym wszystko jednego dnia, ale w sumie dobrze że tak wyszło
Moja siostra rodziła 6 lat temu czwarte dziecko i lekarz jej nie skierował na prenatalne 1 trym w ogóle :O a z każdym wcześniejszym i późniejszym była, jest to dla mnie niezrozumiałe... No i w tej ciąży była po 35r.z.
Dziewczyny z tym rzucaniem palenia to mit, błagam nie powielajcie go! [emoji1317] To taki sam mit jak ten że lampka wina nie zaszkodzi... Nie ma na to żadnej gwarancji
Bardzo wspieram i trzymam mocno kciuki za dziewczynę, która ma problem z paleniem, mam nadzieję że uda ci się jak najszybciej rzucić i rozumiem bo też nie umiem sobie odmówić carbonary (mimo że bardziej ścinam jajko i mam ze sprawdzonego źródła [emoji85] Nikt nie miał prawa cię tak potraktować, edukować można też z szacunkiem, ale skoro już się to wydarzyło i przeszłaś to piekło to może wyniknie z tego coś dobrego i cię zmotywuje [emoji3064] bardzo trzymam kciuki, super że udało ci się ograniczyć, to dla ciebie na pewno duże poświęcenie i super że walczysz z tym dla swojego bejbi