reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dzwoniłam do kliniki gdzie będę miała USG genetyczne. I kazali zrobić test pappa tydzień przed.. Ale mówię tej Pani że ja z zebu a do krk to troszkę mam daleko, i pozwoliła mi zrobić gdzieś tu u siebie krew na pappa a potem z wynikami do krk pojadę już
To tak jak ja.. mam blisko 200km.. o ile dobrze pamiętam jedziemy obie do dobre USG :)

reklama
Ja tak samo. A mąż panikuje wtedy bo nie wie o co chodzi.
Ostatnio się śmiałam i zaraz zaczęłam płakać [emoji848][emoji1787]
Hormony ciążowe [emoji38]
Mój mąż stara się nie reagować bo tylko się denerwuje hehe powiedział mi tylko żebym nie denerwowała kropka 😁😁

Dziewczyny, a czy Wam też tak bardzo wypadają włosy? Matko, ja chyba zaraz łysa zostanę. Kitka jest już tak cienka, że ledwo ją czuje.

Tak też tam jade :) ja mam 120km 😅 narazie szukam gdzie mogła bym ten test pappa wykonać..
No właśnie u mnie może być problem więc pewnie pojadę do Krakowa. Wgl jeżdżę tam na wizyty :) przyzwyczaiłam się :) mam w planie pojechać na prenatalne z mężem i rodzicami a później pójść na jarmark bożonarodzeniowy na rynku ;)

reklama
No właśnie u mnie może być problem więc pewnie pojadę do Krakowa. Wgl jeżdżę tam na wizyty :) przyzwyczaiłam się :) mam w planie pojechać na prenatalne z mężem i rodzicami a później pójść na jarmark bożonarodzeniowy na rynku ;)
Oczywiście na USG biorę tylko męża o ile pozwolą 😁😁

Do góry