Anolik
Fanka BB :)
o tak, na to czekamDziewczyny, przypominam że od jutra Drwal wjeżdża na salony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o tak, na to czekamDziewczyny, przypominam że od jutra Drwal wjeżdża na salony
Ja zaluje ze większości sobie nie zostawiłam na ten rok To bym sie poplakala! Nie potrafię oglądać dwa razy filmów wiec wiem ze nie poplacze się. Wczoraj oglądałam listy do M. 4 i się oczywiście popłakałamPotwierdzam. Tylko ostrzegam, można się wzruszyć. A jak wiadomo, kobietki w ciąży potrafią się wzruszyć bardziej [emoji6]
Dziewczyny, przypominam że od jutra Drwal wjeżdża na salony
Kurde, no właśnie nie wszystkie mnie kupują [emoji16] w zeszłym roku przerobiłam mnóstwo, w tym na razie dwa i na obu ryczałam [emoji23] ja na szczęście ledwo pamiętam już te z zeszłego roku więc w przyszłym mogę oglądać wszystkie od nowa [emoji23]Potwierdzam. Tylko ostrzegam, można się wzruszyć. A jak wiadomo, kobietki w ciąży potrafią się wzruszyć bardziej [emoji6]
Ja płaczę często.. czasami sama nie wiem po co i dlaczegoPotwierdzam. Tylko ostrzegam, można się wzruszyć. A jak wiadomo, kobietki w ciąży potrafią się wzruszyć bardziej [emoji6]