reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Potwierdzam. Tylko ostrzegam, można się wzruszyć. A jak wiadomo, kobietki w ciąży potrafią się wzruszyć bardziej [emoji6]
Ja zaluje ze większości sobie nie zostawiłam na ten rok 😅 To bym sie poplakala! Nie potrafię oglądać dwa razy filmów wiec wiem ze nie poplacze się. Wczoraj oglądałam listy do M. 4 i się oczywiście popłakałam 😂

@angeliskax
Potwierdzam. Tylko ostrzegam, można się wzruszyć. A jak wiadomo, kobietki w ciąży potrafią się wzruszyć bardziej [emoji6]
Kurde, no właśnie nie wszystkie mnie kupują [emoji16] w zeszłym roku przerobiłam mnóstwo, w tym na razie dwa i na obu ryczałam [emoji23] ja na szczęście ledwo pamiętam już te z zeszłego roku więc w przyszłym mogę oglądać wszystkie od nowa [emoji23]

@Kundlica
Tam jest filtr kukurydziany, który już w ogóle ma likwidować te substancje smoliste, są reklamowane jako zdrowsze, ale tak jak mówię, to nadal papieros, a jest jeszcze bardziej uzależniający. I też oczywiście o tym wszystkim wiem, a paliłam [emoji849]

Dzwoniłam do kliniki gdzie będę miała USG genetyczne. I kazali zrobić test pappa tydzień przed.. Ale mówię tej Pani że ja z zebu a do krk to troszkę mam daleko, i pozwoliła mi zrobić gdzieś tu u siebie krew na pappa a potem z wynikami do krk pojadę już

reklama
Do góry