reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
A coś ty, należy ci się - produkujesz nowego człowieka! Na zdrowie :) ja to jestem chuderlakiem, powinnam trochę przytyć, więc jak nie mam na nic ochoty to aż mi z tym źle że nie wyżywie dzidziusia :(
Ja tez z chudzielcow. Ledwo prztytlam 1.5 kg. Obecnie mam 47.5 😱 jeszcze nigdy nie mialam 50 kg

U mnie mdłości są silniejsze (wg usg 11t + 2d) za to trwają krócej. Piersi czuje jakby były nabrzmiałe.
Z jedzenia no cóż, zjadłam dzisiaj knysze z warzywami i serem a zaraz po muffinkę czekoladową oraz 2 pomarańcze (knysza i muffinka zjedzone w połowie- z kryształ bułki nie tknęłam i zostało w środku jeszcze). Także jak mnie to nie ruszy w którąś str to już nie wiem [emoji38]

Ja tez z chudzielcow. Ledwo prztytlam 1.5 kg. Obecnie mam 47.5 😱 jeszcze nigdy nie mialam 50 kg
U mnie dokładnie tak samo... Z tym że waga mi bardzo skacze - jednego dnia mam 46.5 czyli moja waga wyjściowa a innego potrafi pokazać prawie 48... Pani doktor powiedziała że jeszcze może tak być na tym etapie ale będę musiała niebawem przybrać. Plus jest taki że jestem bardzo niska - 155cm.

U mnie dokładnie tak samo... Z tym że waga mi bardzo skacze - jednego dnia mam 46.5 czyli moja waga wyjściowa a innego potrafi pokazać prawie 48... Pani doktor powiedziała że jeszcze może tak być na tym etapie ale będę musiała niebawem przybrać. Plus jest taki że jestem bardzo niska - 155cm.
Mi doktor powiedział ze dopóki dzidzius rosnie mam sie waga nie martwic

reklama
Ja też 155 ważę 44,5. 😁😁

Do góry