reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, a ja tak z innej beczki. Czy któraś z Was prowadzi może własną działalność? Jak to wtedy jest z l4? Chodzi mi o to, że u mnie część produktów sprzedaje się zupełnie bez mojego udziału, faktury też są wystawiane automatycznie. Czy zus może coś takiego podważyć?
Ale faktury sprzedażowe ktoś wystawia w Twoim imieniu? Może masz możliwość zatrudnienia kogoś na kilka godzin w miesiącu na zwolnieniu?

Witaj! Jestesmy w tym samym wieku i również w pierwszej ciazy jestem! Moj termin to wg usg 12 czerwiec. Będę się smiala jak urodzi się 13 czerwca, bo rok temu w ten dzień mialam wziac slub z mezem 😅
Haha my mieliśmy brać ślub w przyszłym roku 1 lipca czyli w sumie byłabym miesiąc po porodzie. Przełożyliśmy na 2023 :) 🙈

Dziewczyny ale mnie wytraszyłyście tymi objawami. Ja dziś 12+3 i nie wymiotowałam ani razu 🙊 co prawda bywa że jem posiłki (szczególnie śniadania) na raty bo nie umiem nic przełknąć, ale bez wymiotów. Miewam też gorsze dni że na nic nie mam ochoty i nie chcę jeść, macie też w związku z tym wyrzuty sumienia tak jak ja? W inne dni natomiast mogę jeść co godzinę i jeszcze mi mało...

Dziewczyny ale mnie wytraszyłyście tymi objawami. Ja dziś 12+3 i nie wymiotowałam ani razu 🙊 co prawda bywa że jem posiłki (szczególnie śniadania) na raty bo nie umiem nic przełknąć, ale bez wymiotów. Miewam też gorsze dni że na nic nie mam ochoty i nie chcę jeść, macie też w związku z tym wyrzuty sumienia tak jak ja? W inne dni natomiast mogę jeść co godzinę i jeszcze mi mało...
Spokojnie u mnie dzis 10tc i zero wymiotow od poczatku ciazy

Dziewczyny ale mnie wytraszyłyście tymi objawami. Ja dziś 12+3 i nie wymiotowałam ani razu [emoji87] co prawda bywa że jem posiłki (szczególnie śniadania) na raty bo nie umiem nic przełknąć, ale bez wymiotów. Miewam też gorsze dni że na nic nie mam ochoty i nie chcę jeść, macie też w związku z tym wyrzuty sumienia tak jak ja? W inne dni natomiast mogę jeść co godzinę i jeszcze mi mało...
Bądź spokojna [emoji6] ja dziś 10+0 i wymiotowałam tylko przy chorobie, poza tym reszta dokładnie jak Ty, ale wyrzuty mam w te dni kiedy właśnie za dużo jem [emoji85]

reklama
Bądź spokojna [emoji6] ja dziś 10+0 i wymiotowałam tylko przy chorobie, poza tym reszta dokładnie jak Ty, ale wyrzuty mam w te dni kiedy właśnie za dużo jem [emoji85]
A coś ty, należy ci się - produkujesz nowego człowieka! Na zdrowie :) ja to jestem chuderlakiem, powinnam trochę przytyć, więc jak nie mam na nic ochoty to aż mi z tym źle że nie wyżywie dzidziusia :(

Do góry