reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja tak mam, mało co jem... i jem na raty bo inaczej nie jestem w stanie. Dzisiaj tylko obiad zjadłam i sobie odgrzałam kotleta. Zaraz sprobuje zjesc kolacje, ale cos czuje ze nie jestem glodna 😒 Ale jak mogę nie być glodna, skoro w brzuchu maleństwo potrzebuje i bierze ode mnie energię. Ja sama siły juz nie mam 🙄😅
A który masz tydzień? Ja przez pierwsze 3 tygodnie jadłam tylko rosół i kanapki z kiszonym ogórkiem, nic innego mi nie wchodziło 🥺

reklama
U mnie też z jedzeniem bywało różnie... ale kiwi i mandarynki wchodzą idealnie 😁
A mi po mandarynkach jest dzisiaj tak niedobrze, że aż jestem zła na swoje łakomstwo 🤦🏽‍♀️

Na ostatniej wizycie u lekarza okazało się, że ...schudlam 3 kg. A jem normalnie, może tylko bez słodkiego, ale tego nie jadłam też wcześniej w jakiś wielkich ilościach.

Aprorpo smaków.... Przejeżdżaliśmy wczoraj obok food trucka z burgerami 🙄🙈 byliśmy wczoraj na zakupach w Ikei rozejrzeć się za meblami i dodatkami bo przed nami remont 🥴 ...wracając do burgera oczywiście zeżarlam jednego....nie całego co prawda ale noc miałam ciężka 🥴🥴🥴 wogole mi nie wchodzą smażone rzeczy w tej ciąży póki co 😌.... Ale był pyszny 😜😜😜

Ja wszędzie w tym, co jem czuje chemię . Mam bardzo duże mdłości i problem z piciem duży. Nic ki nie smakuje, wodę ledwo jestem w stanie przepić, bo mnie ciągnie na wymioty. Żaden kupny sok albo napój. Conajwyzej lekki domowy kompot, słaba herbata z odrobina cytryny. Dziś zjadłam kromkę z żółtym serem ( od początku ciąży jem żółty ser, bo tylko po tym mnie nie ciągnie na wymioty) i ziemniaka . Mięsa nie tknę. Mam problem nawet z gotowaniem go , tak mnie naciąga. Mega czuje zapachy 🙈

Ja wszędzie w tym, co jem czuje chemię . Mam bardzo duże mdłości i problem z piciem duży. Nic ki nie smakuje, wodę ledwo jestem w stanie przepić, bo mnie ciągnie na wymioty. Żaden kupny sok albo napój. Conajwyzej lekki domowy kompot, słaba herbata z odrobina cytryny. Dziś zjadłam kromkę z żółtym serem ( od początku ciąży jem żółty ser, bo tylko po tym mnie nie ciągnie na wymioty) i ziemniaka . Mięsa nie tknę. Mam problem nawet z gotowaniem go , tak mnie naciąga. Mega czuje zapachy 🙈
A probowalas gumy z pregna? Sa o smaku imbiru

reklama
Do góry