reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja też mam oddzielnie USG oddzielnie lekarza prowadzącego...
Z pakietu za który już płacę z góry, a tak za USG z wizytą to minimum 120pln/wizyta - poszłabym z torbami...

A tak jutro mam endokrynologa jeszcze - jestem ciekawa co powie na te moje wyniki w normie (TSH, ft3, ft4) + 2x przekroczona norma anty... (Anty-tg, anty-tpo)

Ja też mam oddzielnie USG oddzielnie lekarza prowadzącego...
Z pakietu za który już płacę z góry, a tak za USG z wizytą to minimum 120pln/wizyta - poszłabym z torbami...

A tak jutro mam endokrynologa jeszcze - jestem ciekawa co powie na te moje wyniki w normie (TSH, ft3, ft4) + 2x przekroczona norma anty... (Anty-tg, anty-tpo)
Ja płacę za wizytę 220 zł i na każdą umawiam się prywatnie... także już nawet nie liczę ile poszło... może uda mi się se chociZ na prenatalne skierowanie dostanę... chociaż wątpię pewnie też prywatnie ... póki co na kasę chorych to tylko krzywa cukrowa robiłam reszta prywatnie..

Ja biorę mama DHA premium plus :) tylko są duże i czasem ciężko przełknąć 😂😂 czasami jak je zazyje zastanawiam się dlaczego ciągle odbija mi się ryba 😂😂😂
Udaloi sie dodzwonić do endokrynologa.. Ta babka chciała mi dać termin na lipiec ja mówię jaka sprawa.. Że ciąża wysokiego ryzyka.. Że złe wyniki i muszę zbić tag bo mam 3,72.. To mnie wcisnęła na teleporade na środę :p cieszę się bo zacznę za dwa dni wdrażać leczenie i zbijać tsh..

reklama
Co do wizyt, to ja płacę prywatnie 200zl z USG i wszystkimi badaniami na NFZ 😄 wizyty teraz, co 3 tygodnie więc nie jest źle 😊

Do góry