Dziś 10+5. Nie wiem, dlaczego nie robił USG. Zbadał mnie tylko manualnie dopochwowo.Czemu nie robiłaś USG? Który TC u Ciebie?
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 10+5. Nie wiem, dlaczego nie robił USG. Zbadał mnie tylko manualnie dopochwowo.Czemu nie robiłaś USG? Który TC u Ciebie?
Dziwne, wizyta NFZ?Dziś 10+5. Nie wiem, dlaczego nie robił USG. Zbadał mnie tylko manualnie dopochwowo.
Tez je biore. Fajnie bo w skladzie ma kwas foliowy metylowyJa biorę Pregna start i ginka powiedziała, że w zupełności wystarczy w pierwszym trymestrze
Ja płacę za wizytę 220 zł i na każdą umawiam się prywatnie... także już nawet nie liczę ile poszło... może uda mi się se chociZ na prenatalne skierowanie dostanę... chociaż wątpię pewnie też prywatnie ... póki co na kasę chorych to tylko krzywa cukrowa robiłam reszta prywatnie..Ja też mam oddzielnie USG oddzielnie lekarza prowadzącego...
Z pakietu za który już płacę z góry, a tak za USG z wizytą to minimum 120pln/wizyta - poszłabym z torbami...
A tak jutro mam endokrynologa jeszcze - jestem ciekawa co powie na te moje wyniki w normie (TSH, ft3, ft4) + 2x przekroczona norma anty... (Anty-tg, anty-tpo)
Bez dodatkowego kwasu foliowego?Ja biorę mama dha premum ale mój lekarz powiedział,że od 2 trymestru powinnam barć febilion 2 bo tam jest dodatkowo żelazo, stwierdzil ,ze jestem bardzo szczupła juz bez przesady normalnie wyglądam
Dokładnie, dlatego je wybrałamTez je biore. Fajnie bo w skladzie ma kwas foliowy metylowy
Bez, w obydwu suplementach jest 400 ug kwasu to chyba wystarczająca ilośćBez dodatkowego kwasu foliowego?