reklama
Iza-09
Fanka BB :)
Rzeczywiście tabletki są naprawdęwielkie, niedawno także zaczęło odbijać mi się rybą . Nie mialam tam na początku suplementacjiJa biorę mama DHA premium plus tylko są duże i czasem ciężko przełknąć czasami jak je zazyje zastanawiam się dlaczego ciągle odbija mi się ryba
Udaloi sie dodzwonić do endokrynologa.. Ta babka chciała mi dać termin na lipiec ja mówię jaka sprawa.. Że ciąża wysokiego ryzyka.. Że złe wyniki i muszę zbić tag bo mam 3,72.. To mnie wcisnęła na teleporade na środę cieszę się bo zacznę za dwa dni wdrażać leczenie i zbijać tsh..
juustyna94 (k27im37)
Ja chodzę z pakietu PZU zdrowie i wszystkie wizyty z usg są w cenie i badania diagnostyczne w większości zdecydowanej też
juustyna94 (k27im37)
I Pani Doktor do której chodzę od kilku lat zawsze na każdej wizycie mi robiła usg, nawet jak wpadałam po przysłowiową receptę.Ja chodzę z pakietu PZU zdrowie i wszystkie wizyty z usg są w cenie i badania diagnostyczne w większości zdecydowanej też
Florestyna
No to super mas ofertę ja mam z National nederlanden miesięcznie 61 zł i wizyty prywatne badania prywatne taka ofertę ma firma w której pracuje ... ale w sumie w PZU też mam dodatkowe ubezpieczenie (60zl muesiecznie) u mamy w pracy i tam z tego co kojarzę też nie mam... można to jakoś sprawdzić?Ja chodzę z pakietu PZU zdrowie i wszystkie wizyty z usg są w cenie i badania diagnostyczne w większości zdecydowanej też
juustyna94 (k27im37)
Hmm dodatkowe ubezpieczenie to coś innego niż ten pakiet PZU zdrowie. Chociaż, jeżeli Twoja mama jest w pracy podpięta pod to to powinna mieć możliwość za dopłata Ciebie, jako córkę do tego włączyć. Ja korzystam w pracy z tego, z tymże sporo dopłaca nam pracodawca wiec nie wiele mnie to kosztuje. Wiem, ze dodatkowa osoba z rodziny płatna jest więcej, ale w ciąży to i tak się opłaca przy wzięciu wysokiego pakietu.No to super mas ofertę ja mam z National nederlanden miesięcznie 61 zł i wizyty prywatne badania prywatne taka ofertę ma firma w której pracuje ... ale w sumie w PZU też mam dodatkowe ubezpieczenie (60zl muesiecznie) u mamy w pracy i tam z tego co kojarzę też nie mam... można to jakoś sprawdzić?
juustyna94 (k27im37)
Im wyższy pakiet tym więcej badań i specjalistów jest bezograniczeń bezpłatnie. Wcześniej sprawdź sobie również, czy w Twoim mieście są w tym fajne placówki i lekarze. Ja mieszkam w Krakowie i na prawdę jest duży wybór.Hmm dodatkowe ubezpieczenie to coś innego niż ten pakiet PZU zdrowie. Chociaż, jeżeli Twoja mama jest w pracy podpięta pod to to powinna mieć możliwość za dopłata Ciebie, jako córkę do tego włączyć. Ja korzystam w pracy z tego, z tymże sporo dopłaca nam pracodawca wiec nie wiele mnie to kosztuje. Wiem, ze dodatkowa osoba z rodziny płatna jest więcej, ale w ciąży to i tak się opłaca przy wzięciu wysokiego pakietu.
reklama
Florestyna
U mnie w pracy nie było możliwości wyboru pakietu był jeden I albo się chciało I płaci się albo nie, mama mnie do swojego dodała i płaci osobno czyli np. Za urodzenie dziecka dostanę I od siebie i od niej . Ale niestety chyba żadne wizyty nie są w pakiecie także dupa trza placicHmm dodatkowe ubezpieczenie to coś innego niż ten pakiet PZU zdrowie. Chociaż, jeżeli Twoja mama jest w pracy podpięta pod to to powinna mieć możliwość za dopłata Ciebie, jako córkę do tego włączyć. Ja korzystam w pracy z tego, z tymże sporo dopłaca nam pracodawca wiec nie wiele mnie to kosztuje. Wiem, ze dodatkowa osoba z rodziny płatna jest więcej, ale w ciąży to i tak się opłaca przy wzięciu wysokiego pakietu.