Magdalena09
Fanka BB :)
Mi lekarz polecił omegamed Optima forte, strasznie drogie ale ponoć jedne z najlepszych i tak się zastanawiam nad tymi albo mama dha.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój również tez suplement a cały okres „przygotowawczy”, czyli ponad rok brałam pragnę start.Mój lekarz kazał póki co brać tylko pregna plus więc nie łykam nic nowego
Ja wlasnie sie zapytalam w przychodni w której bede miala robione jak długo czeka sie na wyniki. Powiedzialy ze tego samego dnia,ale mimo to ide jutro bo w piatek wole miec wszystkie wyniki dla ginekologaZ tego co wiem to w niektórych miejscach tak robią, że proszą o zrobienie badania krwi jakiś tydzień wcześniej i przyjście już z wynikiem. Chyba mama ginekolog o tym pisała na swoim blogu.
Ja będę mówić pobierana krew w dniu USG i wynik będzie po kilku dniach.
Nie, nie jest za szybko.Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, to trochę mi się rozjaśniło, uspokoiłam się A czy 10+6 to nie jest za szybko,żeby zrobić te badania z krwi?
Okej rozumiem, więc ja chyba też zaopatrzę się jeszcze w jakieś witaminki Dzięki za pomoc!Mi też mówił lekarz że kwas i to zanim podchodziłam do iui. Poczytałam opinie , skład i ja poprostu wolę brać jedna tabletkę niż 3 i tak mam problem z przełykaniem fo tego wyniki krwi moczu dobre, dzidzi rośnie. Włosy Mi nie wypadają, zeby kości tez nie, skurczy nie mam więc chyba wszystko mam dobrze dopasowane
Ja właśnie chyba kupię te mama dha, bardzo dużo dziewczyn je polecaMi lekarz polecił omegamed Optima forte, strasznie drogie ale ponoć jedne z najlepszych i tak się zastanawiam nad tymi albo mama dha.
Też się zastanawiam nad nimi, chociaż w tych pierwszych jest 3x więcej DHA a to jest teraz bardzo ważne i sama nie wiem które wziąć [emoji1745]Ja właśnie chyba kupię te mama dha, bardzo dużo dziewczyn je poleca