reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

O luuuuudzie... Ogarnęłam od rana prawie całą chate, puściłam chyba z 5 pralek prania, w między czasie muszę jeszcze ogarnąć syna, teraz wzięłam się chwilę za prasowanie i po wyprasowaniu kilku rzeczy musiałam się położyć bo nie mam mocy... Wcześniej czułam się względnie, ale to prasowanie mnie dobiło... Nie mam nawet siły iść prania ściągnąć na dół 😵
ja też dziś od rana zajmuje się praniem. Obecnie 4 tura, jeszcze jedno czeka. Mam oddzielną suszarkę, inaczej w bloku tyle nie byłoby do zrobienia jednego dnia. Chyba na korytarzu musiałabym rozwieszać, a suszarki pożyczać od sąsiadów 😉

reklama
Jezzu, dziewczyny. Mnie też zaczynają brać mdłości. Najlepsze jest to, ze odpuszczają jak jestem najedzona pod korek.. No i tak chodzę i pakuj w siebie co popadnie co około 2h.. 😶 aktualnie zabiłabym za kwasno słodka zupę pomidorowa. Jutro maja przyjechać do mnie rodzice, bo w tygodniu mam urodziny. Dzisiaj miałam zrobić porządki, upiec tort, przygotować coś na zimno. Noo.. I zamówiłam tort gotowy, siedzę w bałaganie (co ruszyłam, to mój 20 miesięcznik spowrotem poroznosił), zrobiłam obiad dla małego, cały blat mam zasyfiony.. jak jutro przeżyje ten dzień, to nie mam pojęcia 🤢
ja w poprzedniej ciąży naprzemiennie gotowałam i zjadalam ogórkową i pomidorową, im kwasniejsze tym lepsze😁 urodziła się córeczką, fanka ogórkowej i pomidorowej 😆

ja też dziś od rana zajmuje się praniem. Obecnie 4 tura, jeszcze jedno czeka. Mam oddzielną suszarkę, inaczej w bloku tyle nie byłoby do zrobienia jednego dnia. Chyba na korytarzu musiałabym rozwieszać, a suszarki pożyczać od sąsiadów 😉
my też mamy suszarkę ale dzisiaj strasznie wiało u nas i było słoneczko wiec powiesiłam na dworze. Od razu inne jest to pranie z dworu 👌

my też mamy suszarkę ale dzisiaj strasznie wiało u nas i było słoneczko wiec powiesiłam na dworze. Od razu inne jest to pranie z dworu 👌
U nas pralko suszarka - nie wyobrażam już sobie życia bez niej. Wcześniej całe mieszkanie w praniu, więc trzeba było planować kiedy zrobić, żeby przypadkiem goście nie musieli miedzy bielizna siedzieć. Przy dziecku to już w ogóle będzie niezły ułatwiacz.

U nas pralko suszarka - nie wyobrażam już sobie życia bez niej. Wcześniej całe mieszkanie w praniu, więc trzeba było planować kiedy zrobić, żeby przypadkiem goście nie musieli miedzy bielizna siedzieć. Przy dziecku to już w ogóle będzie niezły ułatwiacz.
Też kupiliśmy pralko-suszarkę... Mega ułatwia dosychanie jak za dużo prania wrzucę...

Kochane dopadło mnie straszne przeziębienie ból gardła katar zapchane zatoki i w tej chwili gorączka . 😔
Moje pytanie brzmi następująco czy mogę zażyć tabletkę Apap na zbicie gorączki ???
Co na przeziębienie domowe sposoby nie pomagają a wizyta dopiero za 2 tyg..

Kochane dopadło mnie straszne przeziębienie ból gardła katar zapchane zatoki i w tej chwili gorączka . 😔
Moje pytanie brzmi następująco czy mogę zażyć tabletkę Apap na zbicie gorączki ???
Paracetamol, może sok malinowy i okłady chłodne jeśli chodzi o gorączkę.. na gardło możesz Isla i ibufem

reklama
Kochane dopadło mnie straszne przeziębienie ból gardła katar zapchane zatoki i w tej chwili gorączka . [emoji17]
Tak, możesz leki z paracetamolem jak np apap

Do góry