ja też dziś od rana zajmuje się praniem. Obecnie 4 tura, jeszcze jedno czeka. Mam oddzielną suszarkę, inaczej w bloku tyle nie byłoby do zrobienia jednego dnia. Chyba na korytarzu musiałabym rozwieszać, a suszarki pożyczać od sąsiadówO luuuuudzie... Ogarnęłam od rana prawie całą chate, puściłam chyba z 5 pralek prania, w między czasie muszę jeszcze ogarnąć syna, teraz wzięłam się chwilę za prasowanie i po wyprasowaniu kilku rzeczy musiałam się położyć bo nie mam mocy... Wcześniej czułam się względnie, ale to prasowanie mnie dobiło... Nie mam nawet siły iść prania ściągnąć na dół
reklama
ja w poprzedniej ciąży naprzemiennie gotowałam i zjadalam ogórkową i pomidorową, im kwasniejsze tym lepsze urodziła się córeczką, fanka ogórkowej i pomidorowejJezzu, dziewczyny. Mnie też zaczynają brać mdłości. Najlepsze jest to, ze odpuszczają jak jestem najedzona pod korek.. No i tak chodzę i pakuj w siebie co popadnie co około 2h.. aktualnie zabiłabym za kwasno słodka zupę pomidorowa. Jutro maja przyjechać do mnie rodzice, bo w tygodniu mam urodziny. Dzisiaj miałam zrobić porządki, upiec tort, przygotować coś na zimno. Noo.. I zamówiłam tort gotowy, siedzę w bałaganie (co ruszyłam, to mój 20 miesięcznik spowrotem poroznosił), zrobiłam obiad dla małego, cały blat mam zasyfiony.. jak jutro przeżyje ten dzień, to nie mam pojęcia
Katarzyna542
Fanka BB :)
my też mamy suszarkę ale dzisiaj strasznie wiało u nas i było słoneczko wiec powiesiłam na dworze. Od razu inne jest to pranie z dworuja też dziś od rana zajmuje się praniem. Obecnie 4 tura, jeszcze jedno czeka. Mam oddzielną suszarkę, inaczej w bloku tyle nie byłoby do zrobienia jednego dnia. Chyba na korytarzu musiałabym rozwieszać, a suszarki pożyczać od sąsiadów
Florestyna
I nas też iui się udało I to za pierwszym razem ja już wszystkich wydatków nie liczę ale juz na pewno ponad 5 tys zł poszło , najważniejsze że przyniosło malutki (póki co) efektNo u nas udało się iui , też się zastanawialiśmy na iv , ale u nas też sporo kasy łącznie ok 15 tys wyszło
Passtelova
U nas pralko suszarka - nie wyobrażam już sobie życia bez niej. Wcześniej całe mieszkanie w praniu, więc trzeba było planować kiedy zrobić, żeby przypadkiem goście nie musieli miedzy bielizna siedzieć. Przy dziecku to już w ogóle będzie niezły ułatwiacz.my też mamy suszarkę ale dzisiaj strasznie wiało u nas i było słoneczko wiec powiesiłam na dworze. Od razu inne jest to pranie z dworu
Hmmmm
Też kupiliśmy pralko-suszarkę... Mega ułatwia dosychanie jak za dużo prania wrzucę...U nas pralko suszarka - nie wyobrażam już sobie życia bez niej. Wcześniej całe mieszkanie w praniu, więc trzeba było planować kiedy zrobić, żeby przypadkiem goście nie musieli miedzy bielizna siedzieć. Przy dziecku to już w ogóle będzie niezły ułatwiacz.
Kochane dopadło mnie straszne przeziębienie ból gardła katar zapchane zatoki i w tej chwili gorączka .
Moje pytanie brzmi następująco czy mogę zażyć tabletkę Apap na zbicie gorączki ???
Co na przeziębienie domowe sposoby nie pomagają a wizyta dopiero za 2 tyg..
Moje pytanie brzmi następująco czy mogę zażyć tabletkę Apap na zbicie gorączki ???
Hankaa
Paracetamol, może sok malinowy i okłady chłodne jeśli chodzi o gorączkę.. na gardło możesz Isla i ibufemKochane dopadło mnie straszne przeziębienie ból gardła katar zapchane zatoki i w tej chwili gorączka .
Dziękuję bardzo za radę tylko że mam akurat tylko w domu na tą chwilę Apap on jest z paracetanolemParacetamol, może sok malinowy i okłady chłodne jeśli chodzi o gorączkę.. na gardło możesz Isla i ibufem
reklama
Kundlica
Tak, możesz leki z paracetamolem jak np apapKochane dopadło mnie straszne przeziębienie ból gardła katar zapchane zatoki i w tej chwili gorączka . [emoji17]