reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

A jakieś skurcze masz albo ból brzucha? Obserwuj, może się tylko niepotrzebnie stresujesz i analizujesz [emoji3590] a gdybyś się nie czuła pewnie cały czas to pojedź na IP i sprawdź, będziesz spokojniejsza. Ja mam dziś takie spięte podbrzusze, że aż czuje jak się prostuje ze mnie ciągnie.
za dużo stałam po cmentarzach. Takie moje odczucie. Póki co boli mnie bardzo kręgosłup a podbrzusze oczywiście z nerwów. Muszę ochłonąć i się uspokoić. Ehh

reklama
Dziewczyny jestem załamana. dzisiaj znowu przy większej ilości upławów był brązowy kolor ale bardzo bardzo jasny. Ciężko powiedzieć czy to żółty czy nie. Strasznie źle się czuję i w dodatku dziś cały dzień mam zawroty głowy i mdłości. W czwartek mam wizytę i już nie mogę się doczekać żeby dowiedzieć się co się dzieje. Mam nadzieję że to mi szybko przejdzie bo dziś czuje się jak kupa
A może to jakaś infekcja? Jeśli żółte upławy to może być bakteryjna. Masz jakieś inne objawy? Boli Cię pęcherz?

Dziewczyny jestem załamana. dzisiaj znowu przy większej ilości upławów był brązowy kolor ale bardzo bardzo jasny. Ciężko powiedzieć czy to żółty czy nie. Strasznie źle się czuję i w dodatku dziś cały dzień mam zawroty głowy i mdłości. W czwartek mam wizytę i już nie mogę się doczekać żeby dowiedzieć się co się dzieje. Mam nadzieję że to mi szybko przejdzie bo dziś czuje się jak kupa
Moze byc jakas infekcja. Nie wiem czy masz jakieś skierowania na badania czy nie, ale.moze przed wizytą u gin zrób prywatnie mocz?

Hej Kochane!
Nie odzywałam się bo weekend spędziłam w moim rodzinnym miasteczku, i jakoś tak rodzinnie było bo wczoraj mama miała 60urodziny 😊
A nockę miałam masakryczną. Wzdęcia... tak mi to przeszkadzało
:( Jeszcze spać na brzuchu powoli mnie zaczyna drażnić.... Nie wiem czy to przez wzdęcia czy po prostu czuję ze już nie mogę 💔

Jak minął wam "dłuższy" weekend?

My z synem dzisiaj w domu (chory 🤧), mąż pojechał sam na cmentarz. Ja wybiorę się z synem za tydzień.
U mnie dzisiaj kompletny zjazd formy... Pobawiłam się z synem, zjedliśmy obiad i poszłam położyć się na drzemkę korzystając z okazji że mąż jest w domu (a zeszło mnie godzinę😎) i jak wstałam to mam wrażenie że czuję się gorzej niż przed 🥱 do tego zjadłam zupę gulaszową na obiad i mam jakąś kwaśność w przełyku. Tyle dobrze że piersi dzisiaj są spokojne 😏
To zdecydowanie nie mój dzień 😵

reklama
Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@Magdalena09 - wizyta 30.10

Powodzenia na dzisiejszej wizycie! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Bosiek - wizyta 02.11 priv
@MamaLama - wizyta 02.11
@joszka - wizyta 02.11
@mfifi04 - wizyta 02.11 NFZ
@Paati - wizyta 02.11
@Mamafasolki - wizyta 03.11