reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Wek to taka jakby bułka tylko w formie chleba 😉
A już kojarzę, u nas to jest bułka weka :) a wek mówi się na słoik z przetworami :)
A mnie tez jakby ciagle mdli, ale jeszcze ani razu nie zwracałam. I wlasnie zastanawiam sie czy jakby jednak nie poszło to czy by się lżej nie zrobiło :)
Stres mnie trochę dopada, bo dziś mam wizytę... i zamiast się cieszyć to chyba chcialabym jej uniknąć 😨 boje się, że nie będzie <3 ❤ :(
Powodzenia, będzie dobrze!

reklama
A mnie tez jakby ciagle mdli, ale jeszcze ani razu nie zwracałam. I wlasnie zastanawiam sie czy jakby jednak nie poszło to czy by się lżej nie zrobiło :)
Stres mnie trochę dopada, bo dziś mam wizytę... i zamiast się cieszyć to chyba chcialabym jej uniknąć 😨 boje się, że nie będzie <3 ❤ :(
mocne kciuki 😘

Stres mnie trochę dopada, bo dziś mam wizytę... i zamiast się cieszyć to chyba chcialabym jej uniknąć [emoji32] boje się, że nie będzie
Nie martw się na zapas [emoji8] który dziś tc u Ciebie?

ups, ja też ze wsi, a mam wrażenie że ja czy moi sąsiedzi mają dużo więcej kultury niż ci z miasta 🤭
A ja całe życie mieszkałam w mieście, kilka lat temu przeprowadziłam się na wieś i mogę stwierdzić że wszędzie znajdą się ludzia i ludziska. To jest kwestia wychowania a nie miejsca zamieszkania….

Hejka. Jestem sztywna. Mdłości dały mi w kość jak nie wiem. Do tego mam dziś niskie ciśnienie (107/66) I strasznie kręci mi się w głowie [emoji50] jutro wizyta, stresuje się, ale to chyba normalne. Miłego dnia

Hejka. Jestem sztywna. Mdłości dały mi w kość jak nie wiem. Do tego mam dziś niskie ciśnienie (107/66) I strasznie kręci mi się w głowie [emoji50] jutro wizyta, stresuje się, ale to chyba normalne. Miłego dnia
Współczuje [emoji17] ja dziś też mam problem z zawrotami głowy.. A z wizytą to całkowicie normalne [emoji4]

Cześć. Dziś według OM zaczynam 8 tydzień strasznie powoli leci mi ten czas 🙂czytam was i wam zazdroszczę z każdym niepokojącym objawem możecie iść do lekarza sprawdzić czy wszystko jest w porządku ja mieszkam za granicą i tu tak nie ma do 12 tygodnia nie liczą ciąży jako ciąży nawet jak bym jechała na szpital to by mnie nie przyjęli. Miałem USG w 7 tygodniu, bo sama szłam, ale nie musiałam a tak pierwsze jest pomiędzy 11 a 13 tygodniem potem w 20 i jeśli jest wszystko dobrze więcej nie ma, badań ginekologicznych nie mam żadnych zamiast do ginekologa chodzę do położnej i tak to tu wygląda. Mówię o prawidłowo rozwijającej się ciąży. Na szczęście to moja druga ciąża tutaj i już tak bardzo się tym nie przejmuje jak w pierwszej tylko wierzę, że znają się na tym co robią 🙂

Dziewczyny jestem załamana. dzisiaj znowu przy większej ilości upławów był brązowy kolor ale bardzo bardzo jasny. Ciężko powiedzieć czy to żółty czy nie. Strasznie źle się czuję i w dodatku dziś cały dzień mam zawroty głowy i mdłości. W czwartek mam wizytę i już nie mogę się doczekać żeby dowiedzieć się co się dzieje. Mam nadzieję że to mi szybko przejdzie bo dziś czuje się jak kupa

reklama
Dziewczyny jestem załamana. dzisiaj znowu przy większej ilości upławów był brązowy kolor ale bardzo bardzo jasny. Ciężko powiedzieć czy to żółty czy nie. Strasznie źle się czuję i w dodatku dziś cały dzień mam zawroty głowy i mdłości. W czwartek mam wizytę i już nie mogę się doczekać żeby dowiedzieć się co się dzieje. Mam nadzieję że to mi szybko przejdzie bo dziś czuje się jak kupa
A jakieś skurcze masz albo ból brzucha? Obserwuj, może się tylko niepotrzebnie stresujesz i analizujesz [emoji3590] a gdybyś się nie czuła pewnie cały czas to pojedź na IP i sprawdź, będziesz spokojniejsza. Ja mam dziś takie spięte podbrzusze, że aż czuje jak się prostuje ze mnie ciągnie.

Do góry