reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

ja też... Moje mdłości mijają niemal od razu po kanapce z fast foodu. Mam wrażenie, że chyba dodają środków przeciwwymiotnych do tych kanapek. W pierwszej ciąży miałam tak samo.
Mój dzień dziś zaczął się lepiej niż wczoraj 😌 ale ale biorę krople regularnie więc myślę że one dużo dają 😉 zjadłam dziś kanapkę z masłem i nawet płatki owsiane z bananem vwiec jestem mega szczęśliwa 😎 oczy posmak w ustach jest cały czas więc męczy to strasznie ale grunt że już nie zwracam wszystkiego 😊👌

reklama
Ja miałam dzisiaj koszmarną noc... Pierwsze śniło mi się że moja mama zmarła [emoji849] jak się obudziłam to mało się nie poryczałam... Tym bardziej że wczoraj spędziłyśmy cudowny dzień razem i kiedyś chyba naprawdę pęknie mi serce jak będę musiała ją pożegnać [emoji3064] a potem śniło mi się że poszłam na studia, nikogo tam nie znałam i wszędzie chodziła ze mną mama (tutaj znowu żyła [emoji16]) i tata. I każdy mnie palcami wytykał że z rodzicami chodzę [emoji85][emoji2356] później mąż się śmiał że nad ranem dzwonił mi budzik na tabletkę chyba 2minuty tak mega głośno nad uchem a ja olewka totalna... Spałam jak zabita [emoji16]

[emoji86][emoji33][emoji33][emoji33] do kosza z tym ustrojstwem! [emoji28] ja też za każdym razem oglądam papier... Czasami nawet biegnę do łazienki jak czuje ze mam mokro i tylko się podcieram żeby zobaczyć czy to nie krew [emoji2356]
O jaaaa, myslalam, że tylko ja za każdym razem obczajam papier.. [emoji849]

@Katarzyna542 haha nie dziwię się, też bym zawału dostała. Ja jestem w 9t i wciąż sprawdzam po każdym podcieraniu papier, mimo że nie miałam absolutnie żadnego plamienia w tej ciąży... Zastanawiam się kiedy przestanę, ale na razie jest to silniejsze ode mnie. Ponoć jest to dosyć normalne po stratach.
Ja wczoraj miałam odrobinę jasno brązowego śluzu i tak spanikowalam :(

@Katarzyna542 haha nie dziwię się, też bym zawału dostała. Ja jestem w 9t i wciąż sprawdzam po każdym podcieraniu papier, mimo że nie miałam absolutnie żadnego plamienia w tej ciąży... Zastanawiam się kiedy przestanę, ale na razie jest to silniejsze ode mnie. Ponoć jest to dosyć normalne po stratach.
Robię tak samo i też nie miałam plamien. Dzisiaj 9 t 2 d. 😉

reklama
Witam, jutro kończymy 7 tc. Jakie macie objawy ciążowe? Bo ja bym spala w dzień a balowała w nocy. Jestem wiecznie głodna i to na dzień dzisiejszy tyle.
Ooo, moja immieniczka ☺ witaj 🙂 u mnie dopiero 5+3 i z objawów to mam obolałe piersi, jestem zmęczona i mega szybko się męczę, od wszystkiego mam zadyszkę 🙄 mdłości to u mnie taka trochę zagadka bo kilka razy mnie zmuli w ciągu dnia ale generalnie to na apatyt nie narzekam 🙈

Do góry