reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

ja też... Moje mdłości mijają niemal od razu po kanapce z fast foodu. Mam wrażenie, że chyba dodają środków przeciwwymiotnych do tych kanapek. W pierwszej ciąży miałam tak samo.
Mój dzień dziś zaczął się lepiej niż wczoraj 😌 ale ale biorę krople regularnie więc myślę że one dużo dają 😉 zjadłam dziś kanapkę z masłem i nawet płatki owsiane z bananem vwiec jestem mega szczęśliwa 😎 oczy posmak w ustach jest cały czas więc męczy to strasznie ale grunt że już nie zwracam wszystkiego 😊👌

reklama
Ja miałam dzisiaj koszmarną noc... Pierwsze śniło mi się że moja mama zmarła [emoji849] jak się obudziłam to mało się nie poryczałam... Tym bardziej że wczoraj spędziłyśmy cudowny dzień razem i kiedyś chyba naprawdę pęknie mi serce jak będę musiała ją pożegnać [emoji3064] a potem śniło mi się że poszłam na studia, nikogo tam nie znałam i wszędzie chodziła ze mną mama (tutaj znowu żyła [emoji16]) i tata. I każdy mnie palcami wytykał że z rodzicami chodzę [emoji85][emoji2356] później mąż się śmiał że nad ranem dzwonił mi budzik na tabletkę chyba 2minuty tak mega głośno nad uchem a ja olewka totalna... Spałam jak zabita [emoji16]

[emoji86][emoji33][emoji33][emoji33] do kosza z tym ustrojstwem! [emoji28] ja też za każdym razem oglądam papier... Czasami nawet biegnę do łazienki jak czuje ze mam mokro i tylko się podcieram żeby zobaczyć czy to nie krew [emoji2356]
O jaaaa, myslalam, że tylko ja za każdym razem obczajam papier.. [emoji849]

@Katarzyna542 haha nie dziwię się, też bym zawału dostała. Ja jestem w 9t i wciąż sprawdzam po każdym podcieraniu papier, mimo że nie miałam absolutnie żadnego plamienia w tej ciąży... Zastanawiam się kiedy przestanę, ale na razie jest to silniejsze ode mnie. Ponoć jest to dosyć normalne po stratach.
Ja wczoraj miałam odrobinę jasno brązowego śluzu i tak spanikowalam :(

@Katarzyna542 haha nie dziwię się, też bym zawału dostała. Ja jestem w 9t i wciąż sprawdzam po każdym podcieraniu papier, mimo że nie miałam absolutnie żadnego plamienia w tej ciąży... Zastanawiam się kiedy przestanę, ale na razie jest to silniejsze ode mnie. Ponoć jest to dosyć normalne po stratach.
Robię tak samo i też nie miałam plamien. Dzisiaj 9 t 2 d. 😉

reklama
Witam, jutro kończymy 7 tc. Jakie macie objawy ciążowe? Bo ja bym spala w dzień a balowała w nocy. Jestem wiecznie głodna i to na dzień dzisiejszy tyle.
Ooo, moja immieniczka ☺ witaj 🙂 u mnie dopiero 5+3 i z objawów to mam obolałe piersi, jestem zmęczona i mega szybko się męczę, od wszystkiego mam zadyszkę 🙄 mdłości to u mnie taka trochę zagadka bo kilka razy mnie zmuli w ciągu dnia ale generalnie to na apatyt nie narzekam 🙈

Do góry