reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Wiem, że to będzie Komentarz do którego trzeba mieć dużo dystansu, ale wydaje mi się, że już go masz do całej sytuacji więc pozwolę sobie napisać [emoji16] przecież to od razu widać, że to ktoś u góry trzymał Cię w ryzach żebyś nie miała nieślubnego dziecka! [emoji85]
Wszyscy to mowia🤣🤣 ze mialo byc po Bożemu 🤣🤣 gdybym wiedziala to slub bylby juz 12 lat temu 🤣🤣

reklama
Proszę o dopisanie mnie 25 lub 26 listopad na prenatalne prywatnie, lekarz będzie dzwonił z potwierdzeniem godziny i wizyty na czwartek lub piątek.

Ja dziś byłam na kontroli po mojej ostatniej wizycie na sor [emoji603][emoji722]w nocy i jest wszystko super, jesteśmy dalej w komplecie[emoji1768] mój stworek[emoji214] ma dokładnie 1 cm i piękne bijące serduszko [emoji3590]

[emoji350][emoji350][emoji350]

Trzymam za was wszystkie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]aby wszystko tylko dobrze się układało i żadnych złych wieści u nas już tu na grupie nie było.
Witam [emoji1768][emoji2534][emoji1768][emoji2534]

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem [emoji4]

@Magdalena09 - wizyta 30.10

Powodzenia na dzisiejszej wizycie! Za dobre wiadomości i piękne widoki! [emoji110][emoji2533][emoji3508]

@Bosiek - wizyta 02.11 priv
@MamaLama - wizyta 02.11
@joszka - wizyta 02.11
@mfifi04 - wizyta 02.11 NFZ
@Paati - wizyta 02.11
@Mamafasolki - wizyta 03.11
@Iza-09 - wizyta 03.11
@Kejjt - wizyta 03.11
@Angelr - wizyta 04.11
@Florestyna - wizyta 04.11
@Eevee - wizyta 04.11
@Lilkafil - wizyta 04.11
@ksiezna23 - wizyta 04.11
@Hmmmm - wizyta 05.11
@Mayred91 - wizyta 08.11
@Anolik - wizyta 09.11
@Aniaaq - wizyta 10.11
@paxi_ab - wizyta 15.11
@PsychoPatka91 - wizyta 16.11
@zaskoczONA - wizyta 17.11 prenatalne
@Paulina_N - wizyta 18.11
@Hmmmm - wizyta 18.11 usg genetyczne
@Passtelova - wizyta 26.11

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać [emoji110][emoji2533][emoji110][emoji2533]

ja też... Moje mdłości mijają niemal od razu po kanapce z fast foodu. Mam wrażenie, że chyba dodają środków przeciwwymiotnych do tych kanapek. W pierwszej ciąży miałam tak samo.
obiło mi się o uszy sto lat temu że są tam środki przeciwymiotne żeby móc zjeść jak najwięcej 🙈
Co nie zmienia faktu że są zajebiste 🤭

U mnie dzisiaj KFC na śniadanie wleciało i powiem wam że boskie uczucie, zero mdłości i milenia w żołądku , chyba zmienię śniadania domowe na śniadania w KFC.
Tylko jak ja będę wyglądała za 9mc [emoji85][emoji85][emoji85]
obiło mi się o uszy sto lat temu że są tam środki przeciwymiotne żeby móc zjeść jak najwięcej [emoji85]
Co nie zmienia faktu że są zajebiste [emoji2960]

Cześć Dziewczyny, chciałam się przywitać! Mam na imię Natalia i w tym roku kończę 32 lata. To moja pierwsza ciąża, termin porodu wg USG to 06.06.2022.
W środę mam druga wizytę kontrolną. Jest to końcówka 8 tygodnia, w poniedziałek zaczynam 9 tc.

Chciałam się trochę podzielić, trochę pożalić na moje samopoczucie- w najczarniejszych snach nie sadzilam, ze będę tę ciążę tak trudno znosić 😔 wybudzać się w nocy po kilka razy, później trudno usnąć, wymiotuję po kilka razy dziennie, nieustanne mdłości, zawroty głowy, a co najgorsze wyglądam i czuję się tak potwornie słabo.
Liczę, ze pierwszy trymestr daje mi tak popalić, ze kolejne będą łaskawsze.

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i życzę pozytywnego rozwiazania. 💚💚💚
Mamy w ten sam dzień termin porodu 😊 ale dla mnie ciąża i Kropek jest łaskawy 😊 Trzymam kciuki aby z dnia na dzień było u Ciebie coraz lepiej 😊

U mnie dzisiaj KFC na śniadanie wleciało i powiem wam że boskie uczucie, zero mdłości i milenia w żołądku , chyba zmienię śniadania domowe na śniadania w KFC.
Tylko jak ja będę wyglądała za 9mc [emoji85][emoji85][emoji85]
U mnie mak wjechał.. I było wszystko super, dopóki nie niepilam się szejka [emoji1785]

reklama
Do góry