reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dzień dobry wszystkim ❤️
Ja od rana wzięłam się za porządki. Teraz chwila przerwy, synowi pozwoliłam chwilę obejrzeć bajki, więc nadrabiam 😁
Ja dzisiaj w nocy miałam takie erotyczne i dziwne sny że aż mi głupio... Do tej pory nie mogę się pozbierać 🙈 do tego dzisiaj brak zmęczenia (ciekawe kiedy puści, bo już się przestałam nabierać na nadzieję na dzień bez zmęczenia 😏) ale za to piersi dokuczają 😎
Idę może chwilę poprasowac poki jest tak cudownie 😁

Miłego dnia 🌹

reklama
Wogole muszę wymienic papier toaletowy 🙈 kupiłam w Rossmanie taki papier z pomarańczowymi kuleczkami (jeszcze zanim zaszłam w ciążę) i za każdym razem jak się podcieram to mało zawału nie dostanę 🙈

Załączniki

• 9019a294-3f26-41dc-9299-f667133f83e0.jpg
    9019a294-3f26-41dc-9299-f667133f83e0.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 77
@Katarzyna542 haha nie dziwię się, też bym zawału dostała. Ja jestem w 9t i wciąż sprawdzam po każdym podcieraniu papier, mimo że nie miałam absolutnie żadnego plamienia w tej ciąży... Zastanawiam się kiedy przestanę, ale na razie jest to silniejsze ode mnie. Ponoć jest to dosyć normalne po stratach.

Hihi ty masz pomaranczowo-brzoskwiniowe kolory a ja miałam papier z czerwonymi kratkami i wzorkami , wyleciał zaraz na samym początku [emoji86][emoji86][emoji86] mój m się śmiał że chyba zbyt twardy dla hrabiny że papier jej nie pasuje , że mi szary kupi jak za starych czasów albo gazetę do kibelka wsadzi
Wogole muszę wymienic papier toaletowy [emoji85] kupiłam w Rossmanie taki papier z pomarańczowymi kuleczkami (jeszcze zanim zaszłam w ciążę) i za każdym razem jak się podcieram to mało zawału nie dostanę [emoji85]

Dzień dobry wszystkim ❤️
Ja od rana wzięłam się za porządki. Teraz chwila przerwy, synowi pozwoliłam chwilę obejrzeć bajki, więc nadrabiam 😁
Ja dzisiaj w nocy miałam takie erotyczne i dziwne sny że aż mi głupio... Do tej pory nie mogę się pozbierać 🙈 do tego dzisiaj brak zmęczenia (ciekawe kiedy puści, bo już się przestałam nabierać na nadzieję na dzień bez zmęczenia 😏) ale za to piersi dokuczają 😎
Idę może chwilę poprasowac poki jest tak cudownie 😁

Miłego dnia 🌹
Ja miałam dzisiaj koszmarną noc... Pierwsze śniło mi się że moja mama zmarła 🙄 jak się obudziłam to mało się nie poryczałam... Tym bardziej że wczoraj spędziłyśmy cudowny dzień razem i kiedyś chyba naprawdę pęknie mi serce jak będę musiała ją pożegnać 🥺 a potem śniło mi się że poszłam na studia, nikogo tam nie znałam i wszędzie chodziła ze mną mama (tutaj znowu żyła 😁) i tata. I każdy mnie palcami wytykał że z rodzicami chodzę 🙈🤦‍♀️ później mąż się śmiał że nad ranem dzwonił mi budzik na tabletkę chyba 2minuty tak mega głośno nad uchem a ja olewka totalna... Spałam jak zabita 😁
Wogole muszę wymienic papier toaletowy 🙈 kupiłam w Rossmanie taki papier z pomarańczowymi kuleczkami (jeszcze zanim zaszłam w ciążę) i za każdym razem jak się podcieram to mało zawału nie dostanę 🙈
🙉😱😱😱 do kosza z tym ustrojstwem! 😅 ja też za każdym razem oglądam papier... Czasami nawet biegnę do łazienki jak czuje ze mam mokro i tylko się podcieram żeby zobaczyć czy to nie krew 🤦‍♀️

reklama
Do góry