reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny,
ale ja mam takie pytanie. No bo badanie moczu kiedyś mozna było "donieść pojemnik" z moczem. Czy Wy nadal tak mozecie? Bo ja dzisiaj się zapytałam to babka do mnie "nie, na miejscu Pani to załatwia". To co, ja bede miała na siłę to zrobić? 🤣🤣🤣

Była to moja pierwsza ciąża i staraliśmy się o nią od marca, bardzo pragnęłam dziecka, a tu z dnia na dzień dostałam wyrok. Staram się być silna i nie nakręcać się, ale wiadomo każda strata boli..

Była to moja pierwsza ciąża i staraliśmy się o nią od marca, bardzo pragnęłam dziecka, a tu z dnia na dzień dostałam wyrok. Staram się być silna i nie nakręcać się, ale wiadomo każda strata boli..
Kochana my staraliśmy się od lutego i 3 tygodnie temu poroniłam, u mnie ciąża biochemiczna. Jak masz ochotę to napisz do mnie :) ❤️❤️

A Was Kochane często podczytuje i strasznie się ciesze z takich cudownych wiadomości ❤️

Przykro mi naprawdę :( tak bardzo chciałam żeby każdej z nas się udało :( wiem ze to marne pocieszenie.. Ale chociaż tyle że to puste jajo.. Że np nie zatrzymało się serduszko czy coś :(

Przytulam😔 ... przeszłam to dwukrotnie 😔
daj sobie czas i koniecznie przeżyj ta stratę po swojemu...❤️❤️❤️ Potrzebujesz płakać płacz potrzebujesz być sama ze sobą bądź.
Trzymam mocno kciuki abyś za rok może dwa tuliła swoje maleństwo ❤️❤️❤️❤️

Jesli to pierwsza ciąża to na pocieszenie dodam że po pierwszym poronieniu leżałam na sali z dziewczyną która też miała pusto jajo a potem zaszła już w zdrową ciążę 🙂 więc jest ogromną szansa że kolejna ciąża będzie już bez powikłań ☺
A co mówił lekarz? Masz sama czekać aż zacznie się poronienie czy kierują Cię na zabieg? Ja puste jajo miałam w czerwcu 😞 ale u mnie to genetyka daje ciała, z reguły dwa razy puste jaja się nie zdarzają

Ciąże biochemiczne i puste jajo też zaliczyłam i byłam w sumie wdzięczna, że to nie zatrzymane serduszko...
Śmierć synka też przeżyłam...

Marne pocieszenie, wiem...
Ale trzymaj się i powodzenia w następnych staraniach

Jak chcesz możesz porobić badania na różne bakterie i wirusy (np cytomegalie) aby sprawdzić czy wszystko jest ok (dużo zakażeń przechodzimy bezobjawowo, ale te zakażenia dla naszych ciąż potrafią być niebezpieczne.)

reklama
Do góry